Când iei un abonament medical pentru tine, pentru cineva drag sau pentru angajații tăi pui sănătatea pe primul loc. Dar știi că susții și sănătatea noastră, a tuturor? Pentru că fiecare abonament achiziționat înseamnă o investiție în spitale, clinici, locuri de muncă, echipamente, medici, programe academice. În câteva cuvinte: excelență în servicii medicale.

Primul abonament medical a fost lansat în premieră în România de Reţeaua de sănătate Regina Maria în urmă cu 25 de ani.

Am înţeles încă de la început cât de importantă e prevenţia. Am înţeles că viaţa bună merge mână în mână cu viaţa sănătoasă. Şi am înţeles că accesul la servicii medicale de calitate trebuie să fie un drept al tuturor. De aceea, la numai un an de la înfiinţarea primului cabinet Regina Maria, lansam şi primul abonament medical, instrumentul care face posibile toate acestea.

 

O reţea de servicii medicale private poate să schimne viaţa unor oameni. Abonamentul poate să schimbe viaţa celor mulţi.

Să descoperi o problemă la timp, nu la durere, e o promisiune esențială pe care ți-o face abonamentul.  Ca ea să se îndeplinească, trebuie să ai acces la un sistem medical modern, capabil să descopere și să trateze problemele. De aceea veniturile obținute din abonamentele medicale le transformăm în investiții care dezvoltă sistemul medical, investiții de peste 130 de milioane de euro, dintre care 60 de milioane de euro doar în aparatură ultra-performantă și tehnologie de ultimă oră. Medicina „ca afară” devine o realitate și datorită abonamentului.

Să creștem generații sănătoase e o misiune situată în inima rețelei Regina Maria. Și motivul pentru care nu doar am creat abonamente medicale pentru cei mici, ci și investim, cu fiecare abonament pe care îl achiziționezi, în tinerele generații de medici și asistenți. Nu formăm doar indivizi de excepție, ci echipe excepționale, instruite la standarde occidentale, în spitale academice, în singurul centru privat de training în chirurgie minim-invazivă și în prima Academie Europeană pentru Asistenți Medicali. Ca să creștem, avem nevoie unii de ceilalți. Nimeni nu știe lucrul acesta mai bine ca un părinte, nimeni nu îl știe mai bine ca un mentor.

Plecarea medicilor din țară e una dintre cele mai mari dureri ale sistemului de sănătate din România. Și ne afectează pe fiecare dintre noi. Ca să o stopăm, le asigurăm medicilor condiții moderne și sigure în care să performeze cele mai complexe intervenții. Echipamente de ultimă generație, materiale medicale și oportunități de învățare continuă sunt garantate și de contribuția constantă și stabilă a abonamentelor medicale. Iar rezultatele investițiilor se văd în munca de zi cu zi a medicilor extrem de bine pregătiți. Și sunt recunoscute prin cele 12 acreditări internaționale de excelență privind calitatea și siguranța actului medical.

De la programări online la facturi achitate online, de la consultații în Clinica Virtuală la dosarul electronic, abonații îmbrățișează primii oportunitățile lumii digitale. De aceea dezvoltăm și extindem continuu instrumente care ne ajută pacienții să devină stăpâni pe propria lor sănătate cu un singur click.
Acum și în următorii 25 de ani, scopul nostru este să creștem generații de pacienți încrezători, pentru care sănătatea e în egală măsură  o responsabilitate și o prioritate.

Avand abonament, te mentii sanatos si ajuti si sistemul sa se insanatoseasca

Este un cerc virtuos, prin care avem grija unii de ceilalti. Descopera abonamentele pentru angajati, dar si pentru persoane fizice, si afla ce beneficii include fiecare.