Solicita un consult la dr. Bogdan Smeu

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Beneficiaza de experienta chirurgului Bogdan Smeu in cadrul Ponderas Academic Hospital

Dr. Bogdan Smeu este unul dintre cei mai experimentati chirurgi din echipa coordonata de prof. univ. dr. Catalin Copaescu in Ponderas Academic Hospital. Cu peste 3.000 de hernii tratate in cei peste 20 de ani de activitate, Dr. Bogdan Smeu este Medic Primar Chirurgie Generala, specializat in chirurgia robotica si laparoscopica. Realizeaza interventii chirurgicale minim-invazive, atat laparoscopice, cat si robotice, pentru toate tipurile de patologii abdominale. Pacientii beneficiaza de cel mai bun si sigur tratament, cu ajutorul celei mai avansate tehnologii – chirurgia robotica.

Interventia chirurgicala, aleasa in echipa chirurg - pacient

In timpul consultului de specialitate, medicul chirurg va stabili daca interventia cu ajutorul robotului daVinci Xi este ca mai buna optiune pentru repararea herniei. El iti va explica atat beneficiile, cat si posibilele riscuri, astfel incat sa decideti impreuna care este cea mai potrivita solutie.

Dr. Bogdan Smeu opereaza robotic toate tipurile de hernii:

Chirurgia robotica ofera numeroase avantaje:

Incizii mai mici

Risc scazut de infectii

Spitalizare mai scurta

Durere si disconfort minime

Timp de recuperare mai rapid

Cicatrici minime

Revenirea rapida la activitatile normale

Vizibilitate mai buna pentru chirurg

Precizie crescuta

Noi tratam oamenii, nu tratam bolile. Nu exista doi pacienti cu aceeasi boala. Suntem particulari, suntem unici, din fericire si atunci, automat, inclusiv tratamentul si investigatiile sunt personalizate.”

Dr. Bogdan Smeu

Solicita un consult la dr. Bogdan Smeu in Ponderas Academic Hospital