Solicita un consult simultan in Policlinica Pozimed

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Afectiunile sanului necesita evaluare de specialitate

Regina Maria POZIMED pune la dispoziția pacientelor tot ceea ce este necesar pentru investigații și recomandari de tratament, în cadrul unui circuit care respectă cele mai noi protocoale și care are ca obiectiv să ofere maximum de confort fizic și psihic. 

Vei merge la un prim consult, unde, pe lângă examenul clinic, o să primești lista analizelor medicale și a investigațiilor imagistice necesare pentru a se stabili un diagnostic. Medicul îți poate recomanda, în funcție de anamneză, vârstă, antecedente și factori de risc, o ecografie mamară bilaterală, o mamografie sau un RMN de sân.

1

Imediat după acest consult vei fi preluată de un navigator. Acesta este cel care va urmări să parcurgi toate investigațiile recomandate. Te va ajuta să faci programările succesiv, într-un timp cât mai scurt. Este important din toate punctele de vedere ca această etapă a investigațiilor să fie cât mai scurtă, astfel că vei beneficia de prioritate în cadrul rețelei.

2

Când toate investigațiile sunt finalizate și ai toate rezultatele, echipa multidisciplinară va analiza în amănunt cazul tău. Medicul curant, cel care a făcut primul consult, îți va explica care este exact situația și care pot fi pașii următori, în funcție de diagnosticul rezultat în urma investigațiilor clinice, imagistice și a analizelor.

3

Este bine să știi că un diagnostic de certitudine în cazul unei patologii mamare nu poate fi pus decât în urma biopsiei. Dacă datele acumulate în urma investigațiilor pe care le-ai realizat până acum suspectează o afecțiune de natură canceroasă, este necesară biopsia. Această procedură este una minim invazivă, nu doare și nu prezintă riscuri suplimentare, dar va putea clarifica exact problema medicală pe care o ai și implicit ce e de făcut mai departe.

4

 

 

Dacă se dovedește că leziunea este de natură canceroasă, se face un plan terapeutic adaptat la particularitățile cazului tău, în acord cu ghidurile internaționale. Terapia este personalizată în funcție de diagnostic. În linii generale indicațiile medicale pot fi:

Echipa medicală. Cine va avea grijă de tine

Medicii care te vor îngriji fac parte dintr-o echipă multidisciplinară. Aceștia sunt: 

Dr. Victor Titirez

Dr. Victor Titirez

Chirurgie Generala
Dr. Teodora Balaur

Dr. Teodora Balaur

Imagistică medicală și senologie imagistică.
Dr. Mihaela Weis

Dr. Mihaela Weis

Medicină internă si gastroenteerologie
Dr. Luminita Micu

Dr. Luminita Micu

Anatomopatologie

Cui se adresează acest serviciu

De ce să alegi acest serviciu

Câștigi timp
Ești scutită de drumuri între cabinete, specialiști și de stresul programărilor amânate sau întârziate. Ai toate serviciile necesare, de la analize la investigații imagistice, de la diagnosticare, monitorizare și tratament, în cadrul rețelei.

Ai suportul necondiționat din partea unui navigator medical.
Acesta funcționează ca un ghid care coordonează succesiunea investigațiilor, îți explică concret, pe înțelesul tău, care sunt toți pașii pe care este necesar să-i parcurgi, fie că este vorba despre procedura de diagnosticare, monitorizare sau tratament. Navigatorul preia cazul tău medical, face recomandări și programări pentru investigații și consulturi, te îndrumă și te sprijină pas cu pas.

Eviți părerile contradictorii între diverse specialități
Echipa multidisciplinară, cu pregătire și experiență vastă în domeniu, oferă soluții de tratament personalizate și eficiente. Fiecare caz este analizat și evaluat, iar la final se redactează un raport medical care cuprinde cea mai bună opțiune terapeutică, perfect adaptată la necesități.

Primești suport în alegerea celei mai bune variante de tratament
Vei fi ajutată și direcționată rapid astfel încât să alegi cea mai bună soluție pentru tine, vei fi mereu informată și vei avea la dispoziție cele mai bune opțiuni pentru tratament și monitorizare.

Solicita o programare

Pentru mai multe informații te rugăm să iei legătură cu Pacient Care-ul Policlinicii Regina Maria Pozimed, la numărul de telefon dedicat 0722.257.691.