Solicită pachetul de screening fertilitate

Discută cu un Consultant Navigator despre cum poți să accesezi pachetul de screening fertilitate din cadrul Regina Maria. Alege una din locatiile tale preferate: Centrul de Fertilitate Enescu sau Centrul de Fertilitate și FIV Columna. Completează formularul de mai jos. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

De ce este important să verifici cum stai cu fertilitatea?

Timp câștigat
Evaluarea fertilității vă poate da o perspectivă de timp atunci când planificați să aveți un copil. Puteți decide astfel dacă mai puteți amâna conceperea unui copil pe mai târziu sau dacă organismul vostru are ceasul biologic cu contracronometrul pornit.

Șanse în plus în obținerea cu success a unei sarcini
Echipele medicale ale Regina Maria din Centrul de Fertilitate Enescu și Centrul de Fertilitate și FIV Columna au experți în fertilitate și oferă cuplurilor diagnostic și tratament, potrivite problemelor de fertilitate sau consiliere și monitorizare a unei sarcini, inclusiv asistență la naștere.

Diagnostic și tratement pentru infertilitate
Centrul de Fertilitate Enescu și Centrul de Fertilitate și FIV Columna ale Retelei Regina Maria oferă soluții de investigații și tratament în problemele asociate infertilității. Ambele centre se află în București și echipele medicale multidisciplinare, cu vastă experiență în probleme asociate fertilității, încurajează cuplurile să solicite sprijin încă de la început pentru problemele apărute în încercarea de a obține o sarcină.

De ce aleg cuplurile experții în fertilitate din Regina Maria?

Cere pachetul de screening

Pachet screening fertilitate feminină

1.177 lei 550 Lei

1 analiză + 1 consult specialitate + 1 ecografie

Analiza hormonului anti-mullerian (AMH)
Analiza din sânge și recoltarea se pot face indiferent de ziua menstruației, cu programare

Consult medic expert în fertilitate
Pe baza rezultatului analizei AMH, medicul va discuta despre evaluarea fertilității și va stabili împreună cu pacienta pașii următori.

Ecografie transvaginală pentru numărarea foliculilor antrali

Pachet screening fertilitate masculină

880 lei 750 Lei

2 analize + 1 consult de specialitate

Spermogramă (probă lucrată de biolog/embriolog)
Analiza din lichidul seminal și recoltarea se pot face cu programare

Halosperm (probă lucrată de biolog/embriolog)
Analiza din lichidul seminal și recoltarea se pot face cu programare  

Consultație interpretare rezultate și evaluare fertilitate masculină

Pachet screening complex fertilitate de cuplu

3.515 lei 1.879 Lei

Set extins analize cuplu + 1 consult specialitate partenera +1 control cuplu

Analiza hormonului anti-mullerian (AMH)

Grup sangvin OAB

Factor RH

Anticorpi ANTI-Virusul RUBEOLEI IgG

Anticorpi ANTI-Virusul RUBEOLEI Ag HBS 

Estradiol

FSH

LH

Progesteron

Prolactină

TSH

FT4

Anti-TPO

25 OH Vitamina D

CA 125

Examen Papanicolau în Mediu Lichid

Examen Secreție Vaginală

Examen Secreție Col (bacteriologic, micologic, antibiogramă și antifungigramă la nevoie)

Chlamydia Trachomatis+Neisseria

Consult parteneră la medic expert în fertilitate

Ecografie transvaginală pentru numararea foliculilor antrali

Control interpretare rezultate și evaluare fertilitate de cuplu

Spermogramă (probă lucrată de biolog/embriolog)

Grup sangvin OAB

Factor RH

VDRL

Ag HBS

Ac anti HVC

Antigen anticorpi HIV 1+2 (Ag-Ac HIV1+2)

Întrebări frecvente despre fertilitate

Hormonul anti-mullerian (AMH) este un hormon produs de țesuturile reproductive - testiculele la bărbați și ovarele la femei. Rolul AMH-ului și cantitatea acestuia prezentă în mod normal în organism variază în funcție de sex și vârstă. La băieți, nivelul AMH rămâne ridicat până la pubertate, când începe să scadă. La fete, nivelul AMH rămâne scăzut până la pubertate - când ovarele încep să îl producă și astfel nivelul crește. Acesta este foarte scăzut și eventual nedetectabil după menopauză. Nivelul AMH poate fi util în determinarea rezervei de ovulație rămase a femeii și a probabilității de concepere a acesteia. În cazul femeilor, determinarea nivelului AMH poate fi utilă în evaluarea stării de fertilitate și poate de asemenea prezice apariția menopauzei.

Vârsta nu este singurul factor de luat în seamă. Femeile se nasc cu aportul de ovule pe viață. Rezerva ovariană scade încontinuu odată cu vârsta, traumele (ex: chirurgii ovariene sau radiații) și prin ovulația lunară.
Daca la nașterea ei, o femeie are 100% din rezerva ei ovariană, la pubertate aproximativ 23%, la 30 de ani circa 12%, la 40 de ani rezerva scade la doar 3%.

*Datele reprezinta o medie. Reserva ovariană a fiecărei femei diferă de la persoană la persoană.

După 35 de ani, șansele de a concepe un copil sunt diminuate în mod natural, iar după 40 de ani ele scad drastic. Chiar și în cazul femeilor de 40+ care au obținut o  sarcina cu ajutorul tehnicilor de reproducere umană asistată, probleme de sănătate corelate vârstei vor face dificila ducerea cu bine până la termen a sarcinii.

Există o serie analize de bază pe care le realizăm inițial, pentru partener se face o spermogramă, iar pentru partenera se face o evaluare a cavității uterine și a trompelor si se urmareste si ovulația.

Un medic ginecolog cu experiență relevantă în probleme de fertilitate va putea să recomande pacientei sau unui cuplu investigații și eventual tratement sau intervenții atunci când apare o problemă care împiedică obținerea unei sarcini. Un medic ginecolog expert în fertilitate  poate să pună un diagnostic corect și să recomande un tratament adecvat și va fi un câștig de timp și încredere pentru cuplul care își dorește un copil.

Verifică cum stai cu fertilitatea

Pachetele de screening fertilitate feminină, masculină și de cuplu sunt disponibile în Rețeaua Regina Maria în Centrul de Fertilitate Enescu și Centrul de Fertilitate și FIV Columna, ambele în București.