Care sunt cele mai importante modificari?

Verifici rapid informatiile importante

Ai programari stabilite, trimiteri de la medic de pe care te poti programa, rezultate disponibile pentru analizele din ultimele 30 zile, raspuns la o solicitare sau feedback de acordat? Vezi totul in home.

Ai optiuni dedicate pentru programari

Alegi daca te programezi rapid din aplicatie in clinica sau in Clinica Virtuala, fie suni in Contact Center pentru programare.

Ai acces la dosarul tau medical

Accesezi rapid istoricul de consultatii si de analize.

Poti accesa toate sectiunile

Chit ca vrei sa cauti un medic, o locatie, sa verifici costul unei investigatii, ai acces din home la toate informatiile.

Ai acces la toate articolele medicale

Ultimele articole publicate pe www.reginamaria.ro le poti accesa si din aplicatie in sectiunea de Noutati.

Unde gasesti informatiile cu care te-am obisnuit?

Contul tau

Tot ce tine de contul tau accesezi apasand pe iconita disponibila in stanga sus. Ai acces la: conturile tale, dosarul medical, programari, medicii tai, facturi si plati si multe altele. 

Conturile tale

Daca ai contul copilului asociat, il poti accesa apasand pe sageata din dreptul numelui tau, din meniul cu informatii despre contul tau. Daca vrei sa asociezi un nou cont, tot aici ai disponibila optiunea.

Sectiuni

Toate celelalte informatii sunt disponibile in meniul Sectiuni pe care il accesezi apasand pe Sectiuni in dreapta jos a ecranului. De aici poti cauta un medic, o locatie sau pretul unei investigatii.

Aplicatia este disponibila in App Store, Play Store si App Gallery

Descarc-o si bucura-te de o experienta complet digitala - de la crearea si validarea contului, la programari, check-in si verificarea rezultatelor si a evolutiei analizelor.