MAME EXTRAORDINARE

din prima clipă

Povestea Alexandrei

Mama unui prematur de 28 de saptamani, salvat cu ajutorul unei terapii inovatoare cu celule stem si care a petrecut 101 zile in terapie intensiva 

Povestea Oanei

Mama unei perechi de gemeni nascuti prematur, care au necesitat tratament special pentru bronhodisplazie si 3 luni in terapie intensiva.

Povestea Ilioarei

Mama unei superbe fetite, dar pe care a nascut-o dupa ce a trecut prin dubla mastectomie radicala de preventie, ca urmare a unui risc de cancer

Povestea Adinei

Supravietuitoare incendiului de la Colectiv si mama Mariucai, dupa o perioada de coma si zeci de interventii chirurgicale de reconstructie 

Povestea Ioanei

Mama Larisei, operata intrauterin pentru hidrotorax si salvata in ciuda prognosticului retinut. Astazi Lari este campioana mondiala la karate. 

Povestea Dianei

Mama unui baietel cu autism care a beneficiat de terapie cu celule stem de la fratele lui si care astazi duce o viata normala.

Povestea Corinei

Mama care a invins infertilitatea dupa o lunga lupta si care astazi isi tine in brate fetitele, obtinute dupa ce un embrion a devenit doua vieti. 

Povestea Mihaelei

Mama unui copil curcubeu pe nume Sofie, care reprezinta speranta, lupta parintilor si increderea in medici. Si alinarea pierderilor trecutului. 

Povestea Biancai

Mama de inger, mama care si azi are bratele goale, dupa ce fetita ei, Irma, a pierdut lupta cu prematuritatea, in urma cu un deceniu. 

Povestea Danielei

Mama@Regina Maria, care isi dedica grija si priceperea in comunicarea cu alte mame, din convingerea ca poti sa contribui la medicina extraordinara si daca nu esti cadru medical.