Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

De ce sa ne alegi pe noi

Interventii minim invazive in Spitalul Premiere

Colecistectomia laparoscopica

6.000 RON

Reprezinta indepartarea veziculei biliare (colecist sau, popular, fiere) prin patru mici incizii, dintre care doua sunt sub un centimetru si celelalte doua putin peste un centimetru. Avantajele acestei metode sunt durerea postoperatorie mult redusa comparativ cu interventia clasica, durata scurta a spitalizarii (maximum 3 zile) si posibilitatea reluarii activitatilor obisnuite dupa 10-18 zile. De subliniat faptul ca, in cazul in care vezicula biliara este afectata de prezenta calculilor (pietre), acestia pot fi eliminati laparoscopic indiferent de marimea lor.

 

* pret valabil pentru pacientii asigurati CNAS

Cura laparoscopica a herniei inghinale unilaterale

7.500 RON

Interventia laparoscopica asupra herniei inghinale prezinta o serie de avantaje vizavi de abordul clasic, avantaje legate atat de recuperarea postoperatorie, cat si de aspectul estetic. In plus, riscul de complicatii este mult diminuat, la fel si cel de recidiva. Interventia se efectueaza sub anestezie generala, gesturile chirurgicale realizandu-se sub supravegherea unei camere video introdusa in abdomen printr-o incizie efectuata la nivel ombilical. Prin alte doua mici incizii se vor introduce instrumentele cu ajutorul carora se intervine intraoperator.

 

* pret valabil pentru pacientii asigurati CNAS

Cura laparoscopica a herniei ombilicale

7.500 RON

Hernia ombilicala reprezinta slabirea peretelui abdominal la nivelul inelului ombilical. O astfel de hernie se trateaza printr-o interventie chirurgicala ce are ca scop impingerea portiunii de intestin inapoi in spatele peretelui abdominal si inchiderea spatiului dintre muschii abdomenului ce a facut posibila aparitia herniei prin montarea unei plase fixata cu ajutorul unor capse. Exista doua moduri de a repara chirurgical o hernie ombilicala: operatia deschisa si interventia cu ajutorul aparatului laparoscopic. Cea de a doua varianta este recomandata ori de cate ori este posibil.

 

* pret valabil pentru pacientii asigurati CNAS

Expertiza in tratamentul chirurgical