Solicita un consult in Centrul de Excelenta in Patologia Sanului

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Cancerul de san necesita ingrijire de specialitate

Echipa pluridisciplinara din Centrul de Excelenta in Patologia Sanului din Spitalul Euroclinic are pregatirea si experienta necesare pentru diagnosticarea rapida a cancerului de san si adaptarea unui plan de tratament la nevoile unice ale fiecarei paciente.

Excelenta in patologia sanului

Tratam fiecare stadiu al cancerului de san

Chirurgii si medicii oncologi se concentreaza exclusiv pe vindecarea cancerului de san, depistat in stadii incipiente, cat si a cazurilor complexe, cum sunt cancerele mamare triplu-negative si inflamatorii.

Chirurgia sanului
De cele mai multe ori, chirurgia este primul pas in tratamentul cancerului de san. Momentul si tipul interventiei chirurgicale sunt alese impreuna cu pacienta, dupa o evaluare atenta a fiecarui caz in parte

Chimioterapia
Se recomanda, de obicei, pentru cancerele avansate local sau metastatice. Citostaticele actioneaza asupra celulelor maligne care se divid si cresc rapid, incetinind sau oprind cresterea acestora.

Terapia hormonala
Tipurile de cancer de san hormonal pot fi tratate cu terapie de blocare a hormonilor pentru a incetini sau a opri cresterea sau metastazarea celulelor canceroase.

Radioterapia
Este utilizata, in general, dupa interventia chirurgicala, cu scopul de a distruge celulele maligne ramase. In anumite cazuri, radioterapia poate fi si tratament exclusiv.

Imunoterapia
Terapiile tintite sunt concepute pentru a opri anumite gene implicate in aparitia cancerului mamar (de obicei, gena HER2), intrerupand alimentarea cu energie a celulelor canceroase.

Alege sa te operezi de cancer de san in Spitalul Euroclinic

La Spitalul Euroclinic ne-am specializat in chirurgia oncologica primara. Oferim conditii de tratament, interventii chirurgicale si de cazare la standarde internationale, echipe de profesionisti multi-disciplinare si de renume, devenind o alternativa locala a clinicilor din strainatate.

Suntem alaturi de tine cand:

Trebuie sa-ti faci mamografie de screening

Ai descoperit un nodul la san

Ai o scurgere anormala mamelonara

Ai un rezultat modificat la mamografie sau ecografie de san

Ai fost diagnosticat recent cu cancer de san

Doresti o opinie secundara

Ai nevoie de tratament sau interventie chirurgicala

Doresti sa faci reconstructie mamara

Esti preocupata de riscul de a face cancer mamar

In familia ta mama, sora sau bunica au avut cancer de san

Vrei sa inveti cum se face auto-examinarea sanului

Ai nevoie de ajutor si informatii

Doresti un examen de rutina facut de un specialist senolog

Un cancer mamar depistat din timp poate fi vindecat in procent de aproape 100%