Înscrie-te la cursul de prim ajutor

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Subiectele despre care vom discuta în cadrul întâlnirii noastre de la Baby Boom:

Sfaturi utile în această perioadă din viața bebelușului

Sfaturile și informațiile utile în această perioadă oferă suport părinților pentru a face față cu încredere provocărilor specifice creșterii bebelușului. Învățarea tehnicilor de comunicare, dezvoltarea abilităților de legătură și recunoașterea semnelor de alarmă contribuie la buna gestionare a necesităților și sănătății bebelușului.

Participarea la curs este gratuită, în baza biletului de acces la  Baby Boom pe care îl puteți achiziționa online de aici.

Cursul va avea loc în sala Titulescu, Pavilion B2, Romexpo, sâmbătă, 2 martie de la 16:30.

Vino alături de noi

Cursul va fi susținut de către Cătălina Ciobanu, trainer senior în cadrul Academiei Europene pentru Asistenți Medicali, instructor certificat ERC (Consiliul European de Resuscitare) și asistent medical de anestezie și terapie intensivă cu peste 10 ani de experiență. Trainingurile pe care Cătălina le ține, atât pentru publicul medical, cât și pentru cel non-medical, sunt clare, la obiect și orientate spre aspectele practice - acele aspecte care pot face diferența dintre viață și moarte, atunci când sunt puse în aplicare!