Cum activezi Contul Meu la REGINA MARIA?

Completezi formularul de creare cont

Adaugi informatiile solicitate in cei 3 pasi ai formularului si iti creezi contul. Dacă la completarea formularului încă nu ai fost intr-o clinica REGINA MARIA, pentru activarea contului vor fi necesare verificari suplimentare. Suna in Call Center la 021 9268 sau asteapta cateva minute si te vom suna noi. Inca nu ai acces in aplicatie.

1

Confirmi emailul și telefonul

Dupa ce contul tau a fost activat, este necesar sa confirmi email-ul si telefonul. Apasa pe “trimite email”, deschide email-ul primit si acceseaza link-ul din email. Apoi, introdu codul primit prin SMS in pagina in care ai fost redirectionat. De acum ai acces partial in aplicatie: te poti programa, insa nu poti verifica Dosarul medical. Pentru acces complet, mergi la pasul 3.

2

Îți validezi identitatea

Accesezi aplicatia si alegi optiunea “Vreau sa validez acum”. Urmezi instrucțiunile de validare și, după terminarea procesului, în 24 de ore datele sunt verificate si confirmate. Dupa confirmare, vei avea acces complet in Dosarul tau medical și te vei bucura de toate beneficiile Contului Meu. Dacă validarea eșuează, poți relua procesul online oricând, fie te poți prezenta într-o recepție REGINA MARIA.

3

Care sunt cele mai importante funcționalități ale Contului meu?

Ai acces oricând la Dosarul tău medical complet

Verifici istoricul consultațiilor, analizelor, ai acces la raportul medical, urmărești evoluția analizelor, medicii vizitații - toate în Dosarul medical.

Te poți programa ușor în Clinica Virtuală

Consultații online, desfășurate de la distanță, în care beneficiezi de opinia avizată a unui medic. Programează-te online și participă la consultație folosind aplicația REGINA MARIA.

Aduni kilometri pentru servicii medicale

Sincronizează aplicația preferată cu Banca de km, aleargă și adună km. Apoi convertește-i în pachetele disponibile doar în aplicatia REGINA MARIA.

Întrebi un medic, direct din aplicație

Oricând te preocupă ceva, nu uita că soluția nu este să cauți răspunsul pe internet. Întrebă un medic REGINA MARIA. Gratuit, direct din aplicație.

Te programezi online la medic

E mai simplu ca oricând! În aplicație ai filtre suplimentare pentru a ajunge mai repede la medicul, locația sau serviciile dorite, bifă pentru programări cu reducere conform abonamentului.

Faci check-in cand ajungi in locatie.

Fără să mai treci pe la recepție, află rapid etajul și cabinetul direct din aplicație. Când ajungi în locație, intră în “Programări” și apasă pe “check-in”.

Verifici costul serviciilor înainte de a confirma programarea.

Astfel, știi dinainte să ajungi la medic dacă și cât trebuie să plătești după consult sau analize.

Accesezi oricând contul copilului.

Asociezi contul copilului tau pentru a avea acces oricand la istoricul lui medical si la programari.

Verifici ce programari au reducere conform abonamentului.

Folosind bifa "Intrevale cu reducere conform abonamentului" poti verifica rapid programarile cu reducere.

Verifici adresa si ruta catre locatie.

Inainte de a pleca spre noi, acceseaza “vezi ruta” de pe programare pentru a verifica inca o data adresa exacta.

Utilizezi trimiterile medicale, direct din aplicație.

Te poti programa din aplicație pentru serviciile incluse in trimiterea pe care o primești de la medic.

Plătești factura.

Si daca ai plecat pe fuga dupa programare, poti plati factura direct din aplicatie.

Aplicația este disponibilă în App Store, Play Store și App Gallery

Descarc-o si bucura-te de o experienta complet digitala - de la crearea si validarea contului, la programari, check-in si verificarea rezultatelor si a evolutiei analizelor.

Contul meu poate fi accesat și în versiunea web, prin browser

Întrebări frecvente

Poți avea Contul meu indiferent daca ești sau nu abonat REGINA MARIA.

Este necesar că, în termen de 14 zile calendaristice, să-ți activezi și confirmi contul. După acest termen, solicitarea ta vă fi anulata. Vei putea relua oricând procesul de creare cont.

Este posibil să fie necesare verificări suplimentare pentru activarea contului. Daca nu ai fost contactat încă, te rugam să suni în Call Center la 021 9268.

Scrie-ne pe online@reginamaria.ro și verificam cât de repede ce se întâmplă pe contul tău.

Cel mai probabil, contul tău este validat intermediar. Îl poți valida de la distanta direct din aplicație (vezi pașii mai sus), fie în orice recepție REGINA MARIA. În cazul cetățenilor străini cu/fară rezidenta pe teritoriul României sau a unui minor (cont asociat patrintelui), validarea contului poate fi făcută doar într-o recepție REGINA MARIA.

Poți accesa contul copiiilor direct din Contul meu REGINA MARIA. Vei avea acces la Dosarul medical complet și îl vei putea programa direct în aplicație.

Absolut nimic. Vei avea acces în continuare la tot istoricul tău medical.

Vei putea accesa oricând detaliile consultațiilor, investigațiilor și analizelor, atâta timp cât nu renunți la contul tău. Aceleași informații sunt disponibile în aplicația Contul meu REGINA MARIA și pe https://contulmeu.reginamaria.ro/.