Completeaza formularul

Este simplu sa ai un medic de familie foarte bun! Completeaza formularul de mai jos. Te vom contacta in cel mai scurt timp.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Beneficiile de a avea medicul de familie la Regina Maria:

Ai acces la analize decontate, servicii de imagistica, consultatii la medicii specialisti aflati in contract cu Casa de Sanatate 

 

Beneficiezi de expertiza a peste 34 medici specialisti si 18 specialitati in contract cu Casa de Sanatate Bucuresti

 

Ai acces prin aplicatia Regina Maria la dosarul tau medical, programari si consultatii 100% online, fara efort si foarte rapid

 

Medicii de familie la care te poti inscrie

Dr. Elena Rogoveanu Cosmina

Medic specialist Medicina de familie
Dr. Elena Rogoveanu Cosmina

Dr. Anca Veronica Vasile

Ofera consultatii adulti si copii in Policlinica Regina Maria The Light
Dr. Anca Veronica Vasile

Dr. Oana Miu

Medic specialist Medicina de Familie
Dr. Oana Miu

Dr. Geanina Alexandru

Medic specialist Medicina de Familie
Dr. Geanina Alexandru

De ce sa alegi un medic de familie la Regina Maria

Ai acces la analize decontate, servicii de imagistica, consultatii la medicii specialisti aflati in contract cu Casa de Sanatate, servicii de investigatii prin spitalizare de zi in cadrul spitalelor noastre;

Beneficiezi de expertiza a peste 34 medici specialisti si 18 specialitati in contract cu Casa de Sanatate Bucuresti;

Dupa ce esti inscris la medicul de familie, poti face programarile si din aplicatie sau contul meu Regina Maria si ai acces la dosarul medical.

Ai acces la servicii gratuite prin participarea medicilor de familie la proiecte europene: Pogramele de prevenţie, depistare precoce, diagnostic şi tratament precoce al leziunilor precanceroase colorectale - ROCCAS sau ”Proiectul de screening al factorilor de risc cardiovascular "totul pentru inima ta"

Medicul de familie este foarte important pentru orice familie.

 • Este cel care are grija de sanatatea intregii familii.
 • Este un specialist pregatit in toate ariile medicinii, astfel incat poate diagnostica si trata o gama larga de conditii medicale.
 • Medicul de familie are experienta in medicina preventiva, trateaza cele mai multe afectiuni acute si ajuta pacientii in managementul bolilor cronice.
 • Este in centrul ingrijirii tale, ghidandu-te si coordonand ingrijirea sanatatii tale. El stie cand sa te trateze, iar daca este necesar, cand sa te trimita la un alt specialist in care sa ai incredere.

Urmeaza unul dintre cei trei pasi pentru a te inscrie la medicul de familie!

Completezi formularul

Poti completa formularul atasat, iar un reprezentat Regina Maria te va contacta in cel mai scurt timp

1

Te programezi telefonic

Programeaza-te la medicul de familie in call-centerul Regina Maria 021 9268

 

2

Mergi la clinica

Programeaza-te pentru vizita in vederea inscrierii la medic in oricare receptie din Policlinicile Regina Maria.

3

Intrebari frecvente despre alegerea medicului de familie

Actele necesare ca sa te inscrii la medicul de familie:

 • Act de identitate;
 • Card de sanatate;
   

Pentru pacientii care afirma ca nu au card de sanatate medicul verifica in cabinet site-ul CASMB in sectiunea validare asigurat; daca pe site-ul CASMB apare mesajul “pacientul nu are card emis, pacientul este asigurat” inscrierea se face fara card

Pentru cetatenii straini este necesar documentul care atesta codul numeric personal romanesc (permis de sedere ) si cererea de inscriere;

Pentru cetatenii ucrainieni avem nevoie de un act de indentitate si cererea de inscriere, iar pe baza actului de identitate se va obtine de catre Departamentului de Relatii cu autoritatile CID-ul;

Transferul de la un medic la altul se face automat in momentul inscrierii la medicul nou prin cardul de sanatate.
Documentele necesare sunt: buletin sau copie dupa buletin si card de sanatate. In plus se va completa o cerere de inscriere in cabinetul medicului.

Va puteti inscrie la oricare dintre doamnele doctor, copiii care au implinit deja varsta de 4 ani. Actele necesare pentru inscrierea copilului la medicul de familie sunt:

 • certificatul de naștere al copilului 
 • carnetul de vaccinare 
 • act de identitate parinte
 • cererea de înscriere : care trebuie completata cu numele și datele de pe certificatul de naștere al copilului, iar la semnătura trebuie sa fie semnăturile ambilor părinți. 

In situatia nefericita in care un părinte este decedat sau tatăl nedeclarat atunci se da o declarație pe propria răspundere ca este singurul tutore al copilului. 
Dacă părinții sunt divorțați și au custodia comuna trebuie sa fie ambele semnături 
 

 

 

Medicul de familie are grija de sanatatea intregii tale familii.

Este in centrul ingrijirii tale, ghidandu-te si coordonand ingrijirea sanatatii tale. El stie cand sa te trateze, iar daca este necesar, cand sa te trimita la un alt specialist in care sa ai incredere.