Prima naștere în MATERNITATEA REGINA MARIA Brașov

Maternitatea REGINA MARIA din Campusul Medical Braşov serbează naşterea primului bebeluş. Christian Mihai, băiețelul familiei Iftimescu a venit pe lume pe 31 martie la ora 15:50 şi a primit nota 10. Bebeluşul a fost adus pe lume prin operaţie cezariană, a cântărit 3050 grame şi a măsurat 52 de centimetri.

Maternitatea REGINA MARIA Braşov face parte din Campusul Medical Braşov care este cea mai mare unitate privată din zonă şi care oferă servicii spitaliceşti de obstetrică-ginecologie, policlinică, staţionar de pediatrie, imagistică şi laborator. Maternitatea include 22 de rezerve cu 31 de paturi pentru paciente si 20 de paturi pentru nou născuţi, şi respectă conceptul maternităţii REGINA MARIA din Bucureşti, prima maternitate privată din ţară. Astfel, REGINA MARIA Braşov asigură viitoarelor mame grija unei echipe medicale de top şi cele mai moderne tehnologii medicale alături de un maxim confort pentru mamă şi copil.

Suntem încântaţi de această primă naştere în cadrul maternităţii REGINA MARIA Braşov, iar în calitate de director medical al spitalului sunt sigur de gestiunea profesionistă a calităţii actului medical pentru că ne bazăm pe experienţa acumulată din Bucureşti în managementul spitalicesc la standarde internaţionale. Am încredere în echipa medicală formată aici, şi sunt sigur că această naştere este doar începutul unei activităţi performante în Obstetrică şi Ginecologie", a declarat Prof. Univ. Dr. Hudiţă Decebal, Medic primar Obstetrică-Ginecologie.

Echipa care a ajutat la naşterea primului copil din maternitatea REGINA MARIA Braşov este alcătuită din Prof. Dr. Gliga Flaviu, medic primar obstetrica-ginecologie, dr. Lupu Gabriela medic specialist obstetrica-ginecologie, Dr. Roadevin Nicolae, medic specialist Anestezie-Terapie intensivă, Dr. Mihaela Scheiner, medic specialist neonatologie, Dr. Bigiu Laura, medic specialist neonatologie, asistent de sala Teodora Dragulescu, asistent anestezie Manuela Nicolaua, şi Edit Vajna, asistent neonatologie.

Familia Iftimescu, Brașov

În primul rând vreau să vă mulțumesc din suflet pentru tot, pentru tratația primită, pentru căldura și afecțiunea cu care am fost tratată, și eu și Christian Mihai. Toate laudele și meritele pentru absolut tot.
Nu am cuvintele necesare pentru a descrie cât de bine m-am simțit alături de tot personalul și cât de mulțumită sunt.
Ce mai !!! EXTRAORDINAR ȘI IMPECABIL ABSOLUT TOTUL, servicii, tratație, TOTUL!

Vă mulțumim din suflet!