Ziua internationala a radiologiei 2019

In fiecare an, pe 8 noiembrie sarbatorim Ziua Internationala a Radiologiei, iar in 2019 atragem atentia asupra importantei imagisticii sportive.

Fie ca vorbim despre sportivi de performanta sau despre amatori, fiecare este supus unor riscuri de accidentare. Pe langa binecunoscutele efecte benefice, sportul poate provoca mici accidentari, pe care este bine sa le tratam din timp, inainte sa se agraveze. Iar metodele imagistice joaca un rol esential in diagnosticare.

Programeaza-te pana pe 14 noiembrie 2019 si beneficiezi de 20% discount pentru toate investigatiile imagistice de diagnostic pentru sportivi*.

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

*Discountul se aplica pentru investigatiile:

  • RMN extremitati nativ/seg. (cot,pumn,brat,antebrat,coapsa,genunchi,gamba,glezna,picior,bazin/sacro iliace,bazin/coxofemural,torace) cu subst.de contrast
  • RMN extremitati nativ/segment(cot,pumn,brat,antebrat,coapsa,genunchi,gamba,glezna,picior,bazin/sacro iliace,bazin/coxofemural,torace)
  • RMN regiuni coloana vertebrala(cervicala,toracala,lombara) nativ
  • RMN regiuni coloana vertebrala(cervicala,toracala,lombara) nativ si cu substanta de contrast

**Discountul se aplica in toate policlinicile REGINA MARIA din Bucuresti si tara.

***Oferta este valabila pentru programarile efectuate in perioada 8 - 14 noiembrie 2019, onorate pana la data de 31.12.2019, doar pentru investigatiile de mai sus.