Webinar Restart2020: Cum protejam sanatatea angajatilor in noul context

Reinceperea activitatii poate fi plina de provocari pentru orice companie. Suntem in punctul in care ne adaptam unui nou context de lucru si de interactiune sociala.

REGINA MARIA vine in intampinarea ta si a angajatilor tai si te invita joi, 25 iunie, in intervalul orar 11:30 – 12:30, la un webinar despre cele mai bune masuri de preventie la birou, dar si in timpul liber, despre testare si protejarea sistemului imunitar.

Recomandari si raspunsuri vei primi de la Dr. Gabriel Gurguta, Medic Specialist Boli Infectioase REGINA MARIA.
Te rugam sa confirmi participarea la eveniment, completand formularul de mai jos. Vei primi pe email linkul de conectare la webinar. Intalnirea online este facilitata de Microsoft Teams, aplicatie pe care o poti utiliza gratuit.

Iti multumim si te asteptam alaturi de noi!

 

Confirma participarea

Pentru a participa la webinarul din data de 25 iunie, completeaza formularul. Vei primi pe email linkul de conectare. Intalnirea online este facilitata de Microsoft Teams, aplicatie pe care o poti descarca gratuit atat pe desktop/laptop, cat si pe mobil.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.