Lentile de contact gratuite

Oricat de mult iti place cum iti sta cu ochelari, iarna sunt incomozi.

Iti oferim o pereche de lentile de contact gratuite

Stim cat de mult iti displace cand ti se aburesc ochelarii iarna. Si, cateodata, poate fi chiar periculos. 

Asa ca iti facem o oferta* in parteneriat cu Optimed: o pereche de lentile de contact, gratuite, pe care le poti folosi timp de o luna, alaturi de:

- solutie de intretinere a lentilelor
- ghidul utilizatorului de lentile de contact

Tot ce trebuie sa faci este sa discuti cu medicii nostri si sa urmezi curs de adaptare in valoare de 50 RON. In cadrul acestuia testezi lentilele si inveti cum sa le utilizezi. In plus, daca achizitionezi lentile de contact din locatiile Retelei pana pe 20 decembrie, primesti 20% discount.

Daca nu ai mai purtat lentile de contact prescrise de oftalmolog, sau daca ai nevoie de stabilirea de noi dioptrii, atunci este necesar si un consult oftalmologic complet. Acesta poate fi inclus in abonamentul tau de servicii medicale, daca esti abonatul nostru, sau se va achita separat daca nu esti abonat.

Afla mai multe detalii, contacteaza consultantul dedicat:
consultant.optica@reginamaria.ro
telefon: 0720 935 307 

Campania se desfasoara in perioada 01.11.2013 - 20.12.2013 in Policlinicile Retelei private de sanatate REGINA MARIA: Enescu, Lujerului, Opera, Sun Plaza, Dorobanti, Aviatiei, Baneasa, Floreasca. Lentilele de contact sunt din gama Air Optix, iar solutia de intretinere este Optifree Replenish.