SERVICII DE DERMATOLOGIE ESTETICA

Dermapen

Este o metoda nechirurgicala recomandata in tratamentul cicatricilor post-acneice, chirugicale sau post-arsuri, al vergeturilor, petelor pigmentare, porilor dilatati, acneei, ridurilor fine de expresie sau ale fumatorilor, tenului neuniform, tern, sters, obosit, uscat sau al caderii parului.

Sunt indicate intre 2 - 4 sedinte, in functie de problema tratata si severitatea ei, izolat sau complementar altor proceduri - microdermabraziune, peeling chimic, tratament medical local sau sistemic.

Este vorba despre un tratament minim invaziv, nedureros, adaptat inclusiv tenurilor sensibile. Pentru inlaturarea oricarui disconfort se foloseste un produs cu efect anestezic, aplicat local cu jumatate de ora inaintea procedurii propriu-zise. Spre deosebire de alte tehnici mai invazive, pentru Dermapen nu exista contraindicatii si nici efecte secundare.

Perioada de recuperare este minima - in medie 24 de ore - timp in care poate persista o usoara roseata a pielii. Se vor aplica produse calmante, cicatrizante si se poate folosi machiaj de acoperire.

Pentru a obtine rezultate de durata si a preveni recidivele, este insa obligatoriu si un tratament de intretinere adecvat, la domiciliu.

Crioterapie

Este o tehnica speciala de distrugere si/sau indepartare a leziunilor cutanate inestetice sau precanceroase, care actioneaza prin inghetarea si apoi autoeliminarea formatiunilor nedorite de pe piele. Indicatiile principale ale metodei sunt verucile vulgare - pe fata, maini, picioare, verucile genitale, molluscum contagiosum, petele de soare, keratozele actinice, keratozele seboreice, adenoamele sebacee, papiloamele, angioamele.

Azotul este singurul gaz rece dovedit eficient prin studii clinice. In stare lichida se gaseste la -196 grade Celsius, astfel incat aplicat pe piele se ajunge la - 40 - 50 de grade, temperatura suficienta si necesara pentru a distruge leziunea tratata. Dispozitivul folosit e sub forma de flacon presurizat (spray) cu varfuri de aplicare de diferite forme si dimensiuni, in functie de suprafata si profunzimea leziunii, pentru a nu leza tesutul sanatos din jur - efectele secundare fiind minime.

Avantajele crioterapiei cu azot lichid constau in primul rand in rapiditatea metodei si usurinta de aplicare - in medie 30 de secunde pentru o leziune.

Nu necesita anestezie, pansamente, suturi si se evita aparitia sangerarilor sau a ranilor deschise, a infectiilor, precum si a cicatricilor.

Electrocauterizare nevi

Electrocauterizarea este o procedura dermatologica minim invaziva, prin care se distrug termic(prin incalzire) diferite tesuturi.

Anterior electrocauterizarii, medicul dermatolog realizeaza o investigatie OBLIGATORIE oricarei leziuni cutanate/mucoase pe care dorim s-o indepartam numita DERMATOSCOPIE.

Investigatia se realizeaza cu ajutorul unui aparat numit DERMATOSCOP, prin care se stabileste cu precizie daca leziunea cutanata se poate indeparta prin electrocauterizare.

Indicatiile electrocauterizarii sunt multiple: papiloame,veruci (negi) ,condiloame fenitale, angioame, fibroame, keratoze seboreice,dar si anumite tipuri de nevi(alunite).

Procedura de electrocauterizare nu este dureroasa, in prealabil se foloseste un anestezic local astfel incat pacientul nu resimte niciun disconfort pe durata interventiei.

Dupa efectuarea procedurii zona va fi protejata de un plasture local cateva zile.

Ingrijirea de dupa interventie este usoara presupunand aplicarea unui antibiotic si /sau cicatrizant local pana la vindecare.

Cicatrizarea se va realiza in 7-14 zile in functie de dimensiunea/adancimea leziunii electrocauterizate.

Alege pachetul potrivit
PACHET CRIOTERAPIE

Consultatie dermatologie + 4 sedinte Crioterapie

PACHET DERMAPEN

Consultatie dermatologie + 3 sedinte Dermapen

PACHET ELECTROCAUTERIZARE

Consultatie dermatologie + Electrocauterizare

Echipa medicala

Medic specialist
Medic specialist
Medic specialist

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii