La naștere, o întreagă echipă este alături de tine și de copilul tău. Medicul ginecolog, care a urmărit până atunci întreaga sarcină, moașa și medicul anestezist, care îți fac nașterea mai ușoară și medicul neonatolog, care îl preia pe copilul tău, din primele lui clipe. Descoperă de ce fiecare medic neonatolog din echipa noastră este un motiv în plus să alegi să naști în siguranță la Spitalul Băneasa.

Cunoaște echipa de medici

Dr. Dana Cristiana Zaciu

Dr. Dana Cristiana Zaciu

Sef Sectie Neonatologie Terapie Intensiva Spitalul Baneasa
Dr. Alina Georgiana Ilici

Dr. Alina Georgiana Ilici

Sef Sectie Neonatologie Normoponderali Spitalul Baneasa
Dr. Cristian Palade

Dr. Cristian Palade

Medic primar neonatologie
Dr. Catalina Iordan

Dr. Catalina Iordan

Medic primar neonatologie
Dr. Virgil Ionut Mihoci

Dr. Virgil Ionut Mihoci

Medic specialist neonatologie
Dr. Mihaela Apostoae

Dr. Mihaela Apostoae

Medic specialist neonatologie
Dr. Diana Damian

Dr. Diana Damian

Medic specialist neonatologie
Dr. Alexandra Ulmeanu

Dr. Alexandra Ulmeanu

Medic specialist neonatologie
Dr. Nicoleta Malin

Dr. Nicoleta Malin

Medic specialist neonatologie
Dr. Cristina Nafureanu(ionita)

Dr. Cristina Nafureanu(ionita)

Medic specialist neonatologie

Descoperă pachetele de naștere Mamă@Regina Maria

De ce aleg mămicile să nască la Spitalul Băneasa?

La Spitalul Băneasa atât mama, cât și bebelușul se află în condiții de maximă siguranță. Echipa medicală este supraspecializată în sarcină cu risc și îngrijire prematuri începând cu săptămâna 24, fără să fie necesar transferul cazurilor complexe. Aparatura medicală este ultra-performantă, la standarde internaționale iar spitalul are tot confortul pentru o naștere așa cum ai visat. Există 5 linii de garda 24/7 (2 linii de obstetrică-ginecologie, 2 linii de neonatologie, 1 linie de terapie intensivă).

Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală este dotată cu aparate moderne de suport al respirației de tipul ventilației mecanice sau ventilației neinvazive care asigură îngrijirea nou-născuților prematuri încă de la 24 de săptămâni, fără să fie necesar transferul cazurilor complexe.

Spitalul Băneasa dispune de departamente integrate: diagnosticare ecografică antenatală a unei malformații, îngrijire specializată în secția neonatală de terapie intensivă și intervenții chirurgicale efectuate în primele zile de viață ale bebelușului.

In Spitalul Băneasa sunt medici care au facut premiere medicale de excepție (ex. prima operație de mielomeningocel din România, hernie diafragmatică congenitală operată în a doua zi de viață a bebelușului, transfuzie intrauterină fetală, hidrotorax fetal bilateral tratat in utero, bebeluș născut în siguranță dupa ce mama a fost operată de cancer de col uterin în săptămâna 14 de sarcină).

Maternitatea Spitalului Băneasa a primit cea mai buna evaluare a medicilor ginecologi cu privire la siguranța pacienților și încrederea la asistență la naștere. De asemenea, echipa medicilor neonatologi și dotările din Spitalul Băneasa au primit în același studiu cel mai bun scor, fiind maternitatea privată cea mai apreciată de către medicii ginecologi (conform studiu de cercetare realizat de GFK, noiembrie 2017).

O confirmare a calității serviciilor și a încrederii mămicilor, în anul 2020, Spitalul Băneasa a gestionat peste 4.100 de nașteri, fiind maternitatea cu cel mai mare număr de nou-născuți din București (inclusiv stat și privat, conform Institutului Național de Statistică). Extra măsurile de siguranță asigurate de spital și implementate în timp record pe perioada pandemiei de coronavirus au reușit să asigure cele mai bune condiții de naștere, iar mamele au ales cu încredere maternitatea Regina Maria. 

Solicită unul dintre

pachetele de naștere și îngrijire nou-născut

 

Completează formularul și discută cu un reprezentant REGINA MARIA

despre posibilitatea de a naște la Maternitatea din cadrul Spitalului

Băneasa, din București. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

Solicită unul dintre pachetele de naștere

Completează formularul și discută cu un reprezentant REGINA MARIA despre posibilitatea de a naște la Maternitatea din cadrul Spitalului Băneasa, din București. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord  sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA pentru prezentarea serviciilor dedicate viitoarelor mame.
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.