Gastric Sleeve

Cum functioneaza o operatie de micsorat stomacul

Gastric sleeve, micşorarea stomacului sau gastrectomia longitudinală este una dintre cele mai utilizate intervenții bariatrice laparoscopice. Aceasta constă în secţionarea stomacului de-a lungul său, pentru a îndepărta porţiunea dorsală, unde sunt localizați centrii foamei. Astfel, 80% din volumul stomacului tău va fi eliminat.

În circuitul digestiv va rămâne un tub gastric cu volum redus (aprox. 100ml), care te va obliga să consumi alimente în cantităţi reduse. Astfel, umplerea rapidă a stomacului îți va da rapid senzația de sațietate.

Ce vindecă

Această metodă chirurgicală te ajuta sa scapi de kilogramele in plus si contribuie la ameliorarea afecțiunilor metabolice asociate obezității: diabet zaharat, hipertensiune arterială, steatoză hepatica etc.

Avantaje
  • Cu ajutorul procedurii de gastric sleeve poți scăpa în totalitate de excesul ponderal.
  • Vei mânca puțin, fără a resimți senzația de foame şi te vei sătura foarte repede.
  • Te vei recupera rapid, fără cicatrici, cu dureri postoperatorii limitate, spitalizarea durând 48 ore.

Rezultatele pot varia în functie de starea de sanatate a fiecarui pacient.

Programul pacientului metabolic

*Rezultatele finale pot varia de la un pacient la altul in functie de starea de sanatate a fiecaruia, toti acesti parametri se vor discuta cu medicul curant inainte si după operatie.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.