Oncologie medicala

Pacientul oncologic este tratat in Ponderas Academic Hospital in cadrul unei echipe integrate, multidisciplinare, care include medic oncolog, chirurg, medici radioterapeuti colaboratori, anatomo-patolog, imagist, nutritionist, psiholog, precum si
medic de specialitatea corespunzatoare localizarii tumorii. Psihologul are un rol important, evaluand, prin intermediul unor chestionare, starea de anxietate sau de depresie asociata diagnosticului, intervenind la nevoie prin psihoterapie.

Sectia de oncologie medicala - cu o capacitate de 10 pacienti simultan, respectiv 200 pacienti pe luna, este dotata cu 8 scaune de chimioterapie si doua paturi. Amenajarea si designul au inclus elemente naturale, multa lumina, esente calde de lemn – securizate perfect din punct de vedere microbiologic, astfel incat ambientul rezultat, prietenos si cald, sa confere incredere si confort, elemente importante, astfel incat ingrijirea pacientului oncologic sa duca la cele mai bune rezultate, pe langa tratamentul in sine.

Am inceput chimioterapia in Germania, insa m-am intors acasa pentru a continua acest tratament in Ponderas Academic Hospital. Si asta pentru ca am avut conditii de cazare si ingrijire similare cu cele ale altor clinici private din strainatate unde am fost tratata” – pacienta cu cancer de san care a ales sa faca chimioperapia in Ponderas Academic Hospital.

In Ponderas Academic Hospital, pacientul diagnosticat cu cancer este ingrijit intr-o sectie de oncologie medicala de nivel european, care respecta nu numai standardele internationale si circuitele moderne, dar care asigura si un confort deosebit, atat fizic, cat si psihologic, necesar acestui pacient special. Ideea acestei sectii a fost ca pacientul sa nu simta mediul de spital, iar ambientul sa-i risipeasca, intr-o oarecare masura, nelinistea si sa contribuie la starea lui de bine.”  Dr. Mircea Gongu, medic primar oncologie medicala, coordonator Departament Oncologie Medicala.

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate