Psihoterapeut Georgeta Savu

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut Georgeta Savu

Programari la Psihoterapeut Georgeta Savu

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2700 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
1035 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
380 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu - limba straina
460 Lei
Psihoterapie de familie
380 Lei
Psihoterapie individuala
350 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
380 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Am o convingere care a fost exprimata foarte frumos de Osho - "Omul devine cu adevarat om atunci cand isi asuma intreaga raspundere pentru ceea ce este. Asta e primul curaj, cel mai mare curaj". Am ales sa incep cu un pasaj dintr-o carte, pentru ca sunt indragostita de cuvinte si de procesul comunicarii - intr-atat incat prima meserie pe care am invatat-o a fost cea de lingvist.

Am avut sansa sa ma pot reinventa ca psiholog, fiindca acum pot si trebuie sa ma reinventez continuu, ca sa pot ajuta copii, dar si adolescenti sau adulti, sa pot iesi dintr-o terapie de grup doar ca sa intru intr-una de familie, sa ma dezvolt profesional, sa imi cresc cunostintele si sa-mi ascut abilitatile la si dincolo de standardele Colegiului Psihologilor din Romania si ale Asociatiei de Hipnoza si Psihoterapii Cognitiv Comportamentale, din care ma mandresc sa fac parte.

Mai mult, acum am sansa sa lucrez ca voluntar la centrul Trepte din cadrul spitalului Obregia si cu fundatia Estuar pentru reintegrarea in comunitate a celor care au suferit sau inca sufera de boli psihice grave.

Revenind la cuvintele lui Osho, trebuie sa adaug ca ne putem defini si asuma identitatea doar in relatia cu ceilalti, comunicand si comunicandu-ne. Tot astfel, din relatia terapeutica pe care o stabilim vei iesi cu o idee mai clara despre cine si cum esti, dar si mai capabili sa exprimati acest fapt fundamental, mai pregatiti pentru a trai si pentru a fi fericit.

Competente:

  • Psiholog clinician si psihoterapeut cu specializare in psihoterapie cognitiv-comportamentala si hipnoza
  • Psihoterapeut sistemic de cuplu si familie
  • Psihosexolog
  • Corectarea tulburarilor de limbaj

Arii de interes:

  • Momente dificile in viata
  • Incredere in sine redusa
  • Relatie de cuplu disfunctionala
  • Disfunctii sexuale
  • Infidelitate
  • Parenting