Psihoterapeut Diana Miron

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Ofera consultatii in judetele:
Bucuresti
Psihoterapeut Diana Miron

Programari la Psihoterapeut Diana Miron

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2400 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
950 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
350 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu - limba straina
440 Lei
Psihoterapie de familie
350 Lei
Psihoterapie individuala
310 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
350 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Atractia mea pentru psihologie a fost atat de mare, incat, la o varsta la care in mod normal incepi sa savurezi rezultatele muncii de pana atunci si sa te bucuri de prestigiul dobandit, eu am inceput sa studiez, din nou si altceva. As putea spune ca m-am reinventat la patruzeci de ani.
Am facut-o cu o placere si o bucurie nealterate de presupusa blazare ce vine cu varsta – spun unii, si de propria-mi experienta de viata – spun eu. Ceea ce am invatat, am inteles, am experimentat, am impartasit, au facut din mine un om mai bun, mai flexibil si mai pregatit sa invete, sa inteleaga, sa experimenteze si sa impartaseasca - in fiecare zi - alaturi de aceia care doresc si cauta acelasi lucru, dar si de aceia care nu stiu ce cauta ori nu indraznesc sa inteleaga.


Experienta cunoasterii de sine este fascinanta, poate dureroasa uneori, dar folositoare si obligatoriu necesara pentru cresterea si dezvoltarea noastra ca oameni. Putem realiza multe in viata: cariera, familie, prestigiu, avere, relatii, dar marea realizare este - si trebuie sa fie - inauntrul nostru: cunoastere de sine, acceptare de sine si de ceilalti, flexibilitate, liniste, echilibru, placere de a trai, curiozitate pentru a invata lucruri noi, tainica stiinta de a trece peste tristeti si probleme cu zambet pe buze si cu umor, bucuria clipei.

Competente:

  • Psihoterapie cognitiv comportamentala
  • Psihoterapie sistemica de cuplu si familie

Arii de interes:

  • Dezvoltare personala
  • Relatie de cuplu disfunctionala
  • Probleme de familie
  • Anxietate
  • Atacuri de Panica
  • Fobii