Psihoterapeut (mitu) Adriana Popescu

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut (mitu) Adriana Popescu

Programari la Psihoterapeut (mitu) Adriana Popescu

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2000 Lei
Psihoterapie individuala
250 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
300 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Consider ca sanatatea emotionala este unul dintre cele mai importante aspect pe care ne putem cladi pe noi insine si viata pe care ne-o dorim. In copilarie, multi dintre noi nu au avut parte de o educatie si o ingrijire care sa ne sprijine in dezvoltarea noastra emotionala timpurie, de aceea ajungem sa ne confruntam cu: anxietate, depresie, atacuri de panica, stima de sine scazuta, demotivare, tipare toxice relationale si asa mai departe.

In cabinet, mare parte din timp mi-l petrec ascultand poveşti de viata spuse prin cuvinte, sau prin jocuri facute de copii. Daca mi-aş define misiunea personal aş spune ca scopul meu este sa ii ghidez pe oamenii mari şi mici sa regaseasca parti pierdute sau ranite din ei inşişi, sa rescrie parti din vietile lor, sa işi descopere resursele interioare şi mai ales sa redescopere placerea de a se bucura.

Imi place sa lucrez in mod deosebit cu trauma, fie ca este un eveniment unic, care a amenintat viata persoanei(un accident, o agresiune), fie ca au fost multiple evenimente traite in relatiile cu ceilalti.

Ma ghidez dupa principiul: "Cele mai mari comori sunt in cele mai dificile provocari ale noastre". De aceea, sprijin persoana din fata mea sa-şi foloseasca cat mai intelept darurile native, precum şi momentele de criza care pot fi transformate in puncte de creştere, odata ce au fost simtite si reasezate in sine.

Te invit sa ne cunoaştem şi sa construim impreuna un maine mai bun pentru tine

Competente:

 • Psiholog clinician autonom atestat de Colegiul Psihologilor din Romania
 • Psihoterapeut integrativ cu subspecializare pe psihoterapia copilului si adolescentului,in cadrul Institutului European Pentru Psihoterapia Copilului şi Adolescentului
 • Formare complementara in Psihotraumatologie si psihoterapia integrativa a traumei, in cadrul Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (in curs)
 • Terapeut EMDR format in cadrul Mind Master
 • Formare continua in psihoterapia sistemica: Cuplu,Copil, Familie, in cadrul Centrului de Consiliere, Asistenta si Aprofundare Profesionala Universitas
 • Psiholog al Asociatiei Parintilor Isteti, specialist in cadrul campaniei Educatie fara bullying
 • Aware parenting instructor atestat international de catre Aware Parenting Institute
 • Formator si coach acreditat de Ministerul Educatiei

Arii de interes:

 • Gestionarea emotiilor
 • Tulburare de personalitate
 • Dezvoltare personala
 • Parenting

Publicatii:

 • Autoarea de povesti terapeutice: „ABC-ul povestilor terapeutice”, in cadrul Editurii Diana, „Alexia şi nu-potii ei”, „Stefan si puiul de tremurici. O poveste amuzanta despre frici”, din cadrul Editurii DPH, a cartii “Puterea parintilor. Succesul copilului tau depinde de tine“ , a setului educational de carduri „Micul Scriitor – 56 de pasi pentru a scrie o poveste”, precum si coautor al cartii „Cum sa fii cool la scoala. Educatie fara bullying”, in cadrul editurii Bookzone.