Psihoterapeut Valentina Mahfouz

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut Valentina Mahfouz

Programari la Psihoterapeut Valentina Mahfouz

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2000 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
820 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
300 Lei
Psihoterapie de familie
300 Lei
Psihoterapie individuala
250 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Fiecare individ alege la un moment dat sa-si gaseasca echilibru in ceva; unii aleg calea credintei, altii practica diferite meditatii si multi dintre noi alegem sa ne impartasim problemele prietenilor. Nimeni nu este de condamnat. Dar... in momentul in care ne invartim intr-un cerc si ajungem de fiecare data tot in punctul de unde am plecat, inseamna ca metodele pe care le-am abordat n-au dat rezultatele cele mai bune si de aceea istoria se repeta. Cea mai buna decizie este sa apelati la un specialist... si aici intervenim noi, psihologii care, pe langa experienta de viata se alatura si multi ani de studiu si lucru personal. Noi va putem indruma pasii mai intai spre interiorul vostru acolo unde veti descoperi ca in fiecare dintre voi, indiferent de varsta, exista un copil, care in momentele grele intra in panica, se face mic, din ce in ce mai mic si reactioneaza din impulsul imaturitatii, sau impins inconstient de educatia primita si principiile pe care si le-a conturat in primii ani de viata.

Nu este o rusine sa recunoastem ca sunt momente in care problemele ne depasesc, nu este o rusine sa cerem ajutor, dar este dureros cand ne incapatanam, desi avem posibilitati intelectuale si financiare, dar de teama de a nu fi etichetati de cei din jur alegem sa ne inchidem in noi, sa dezvoltam diferite afectiuni. Iar in final ajungem la medic si de multe ori ni se spune ca totul a pornit pe fond psihic, de la frici, ganduri negative, stres permanent... etc.. Este nevoie de o doza mai mare de curaj sa va confruntati cu realitatea, uneori destul de dura, dar este calea sigura spre rezolvare.

De cele mai multe ori alegem sa ferecam cu lacate groase intamplari neplacute cu care ne-am confruntat de-a lungul timpului, pe care le depozitam intr-un coltisor al creierului nostru si refuzam sa le mai accesam. Dar efectul produs de ele ne urmareste mereu si de aici se naste intrebarea: De ce repet mereu aceeasi greseala? Va invit sa exploram impreuna acea lume magica a inconstientului, sa scoatem la suprafata ganduri, frustrari, traume, ce va urmaresc si sa incercam sa ajungem la un echilibru care sa va faca sa priviti viata si oamenii cu care intrati in contact mult mai pozitiv.

Competente:

  • Psihoterapeut atestat in aparare, ordine si siguranta nationala
  • Psihoterapeut atestat in psihoterapie integrativa
  • Specializat in consiliere: copii / adolecenti / adulti / cuplu / familie / hipnoza / fobii

Arii de interes:

  • Insomnie
  • Parenting
  • Probleme de familie
  • Gestionarea emotiilor
  • Tulburare de personalitate
  • Dezvoltare personala