Psihoterapeut Teodora Alexandrescu

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut Teodora Alexandrescu

Programari la Psihoterapeut Teodora Alexandrescu

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2000 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
820 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
300 Lei
Psihoterapie de familie
300 Lei
Psihoterapie individuala
250 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Adesea, pare dificil sa oferim o descriere a noastra. In viata de zi cu zi avem multe roluri, multe atribute prin care am putea sa ne descriem, insa nu stim pe care sa le alegem pentru a trasmite ceea ce dorim celor de langa noi. Eu aleg sa ofer o descriere mai scruta, iar restul sa fie descoperit pe parcurs. Pentru inceput, numele meu este Alexandrescu Teodora, iar ceea ce ma descrie cel mai bine este zambetul larg pe care il afisez zi de zi, dorinta a ajuta, setea de cunoastere si nu in ultimul rand, empatia, rabdarea si ascultarea activa.

Am studiat inca din liceu psihologia, deoarece eram fascinata de tainele mintii umane. Am ales sa continui pe acest drum dupa liceului, terminand 5 ani frumosi si provocatori la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, UBB, Cluj. In toti acesti ani, m-am dezvoltat personal, am acumulat cat mai multe informatii teoretice si abilitati, am participat in proiecte de cercetare stiintifica si in voluntariate destinate suportului psihologic si practicii in acest domeneniu, din dorinta de a ajunge sa ii pot ajuta pe cei care doresc sa isi cultive un mod armonios de gandire si totodata, de viata.

In prezent, sunt psihoterapeut cognitiv- comportamental. Premisa din spate este ca multe dintre emotiile, comportamentele si starile noastre fiziologice inconfortabile si incontrolabile sunt mentinute de gadurile mai putin realiste. De exemplu, multi oameni ajung sa se confrunte cu o multitudine de ganduri mai putin placute, care ii destabilizeaza emotional. Ele pot arata ca un ghem de lana incalcit. In incercarea de a-l descalci pentru a se simti din nou bine, descopa noduri, incalcituri si ajung sa isi piearda rabdarea. Ascund acel ghem in cele mai intunecate parti ale mintii lor in speranta ca nu va mai iesi niciodata la iveala. Insa, mai tarziu este posibil sa apara o furtuna de emotii inconfortabile, deoarece acel ghem va iesi din nou la suprafata in situatii de viata similare pe care nu le pot evita la nesfarsit. Misiunea mea este de a ghida persoana in descalcirea ghemului, indiferent de cate norduri apar pe drum, astfel incat sa ajunga din nou la o stare de bine si de a dobandi toate abilitati necesare pentru a face fata provocarilor intampinate.

De asemenea, multe persoane simt nevoia de a se dezvolta personal, de a se redescoperi sau pur si simplu de a se deschide in fata cuiva fara limite si de fi ascultati. Eu voi fi tot aici pentru a gasi impreuna solutii potrivite nevoilor si asteptarilor celor doritori.

Competente:

  • Psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala

Arii de interes:

  • Gestionarea emotiilor
  • Tulburare de personalitate
  • Dezvoltare personala
  • Burnout
  • Stres
  • Relatie de cuplu disfunctionala