Psiholog Roxana Dragus

Psiholog Roxana Dragus

Cred ca toti suntem in cautarea fericirii si implinirii. Drumul, insa, nu e intotdeauna asa de usor cum ne-am dori. Sunt perioade in care sunt nori pe cer sau chiar furtuni. Traim confuzie, frustare, anxietate, furie sau chiar disperare. Putem ramane blocati in aceste stari. Sau putem transforma griul vietii in culori luminoase si sa traim frumos.

Sunt aici sa iti fiu partener in acest proces si sa co-cream un stil de viata asa cum ti-l doresti. E nevoie de constientizare si de integrare prin reflectie, traire, planificare si actiune. Dincolo de asta, cred in relatia terapeutica bazata pe blandete, respect si incredere. Sunt aici sa simti ca nu esti singur, sa obtii intelegere si claritate, sa depasesti obstacole si sa mergi in directia visurilor tale. De asemenea, sunt aici daca copilasul tau traverseaza perioade innorate si cauti sa-i readucem impreuna bucuria.

De ce cred ca pot sa fiu alaturi? Pentru ca eu insami am trecut prin ani de terapie, 100+ ore de dezvoltare personala de grup, pentru ca am parcurs 8+ ani de studiu in psihologie, psihoterapie, coaching, training si pedagogie. Folosesc, de asemenea, lectiile si abilitatile dezvoltate in organizatiile multinationale si scolile in care am lucrat, atat in Romania, cat si in strainatate. Toate acestea au contribuit la omul si profesionistul care sunt astazi.

Formari: 

  • Psihoterapie cognitiv-comportamentala