Dr. Corina Grigoriu

Doctor in stiinte medicale

Medic primar
Obstetrica - ginecologie
Parteneriat Academic

Programari la Dr. Corina Grigoriu

Recenzii

Dr.
corina grigoriu

9.71
9.71 din 10 182 recenzii
Aceasta este o medie ce reflecta notele acordate de pacienti in urma interactiunii cu medicul in cadrul consultatiei. Aceasta este captata in sistemul de feedback electronic Clintelica.
Nota Recenzii
10
162
9
10
8
3
7
2
6
1
5
1
4
1
3
1
2
1

Programare

Colposcopie
310Lei
Consult obstetrica ginecologie
305Lei
Extragere sterilet (cabinet)
190Lei
Interpretare analize
140Lei
Montare sterilet
445Lei
Montare sterilet (cu anestezie)
665Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Sef de Lucrari în cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, Clinica de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti

  • Competente în: ecografie obstetricala si ginecologica, histeroscopie, laparoscopie si colposcopie si citodiagnostic.
  • Supraspecializare în tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata
  • Masterul în specialitatea Psihoterapii psihanalitice cu tema “Strategii psihoterapeutice centrate asupra gravidei” si în Managementul Serviciilor de Sanatate. 

Activitate medicala: consultatii si interventii ginecologice, monitorizarea sarcinii normale si a celei cu risc crescut, asistarea nasterii naturale si prin operatie cezariana, consultatii pentru infertilitate, ecografii pelvine si obstetricale, colposcopie si consiliere în patologia afectiunilor de col uterin.

Autor si co-autor a patru carti de specialitate si a peste 80 lucrari stiintifice si postere comunicate în tara si strainatate.

Afla mai multe despre