De ce sa ne alegi pe noi

Oferim ingrijire medicala complexa viitoarelor mame si lauzelor, gestionam eficient si in siguranta toate sarcinile, in special pe cele cu risc crescut (nasteri premature, sarcini multiple, gravide cu patologie asociata) si oferim consiliere viitorilor parinti. Toate pacientele sunt supravegheate si indrumate pe toata perioada sarcinii, beneficiind de monitorizare permanenta, prin consultatii de screening (identificarea riscurilor pentru o serie de probleme legate de sarcina).

Medici supraspecializati

Echipa maternitatii noastre, formata din unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu, vine in sprijinul parintilor atat prin servicii de calitate superioara, cat si prin atentie si consultanta.

Departament de medicina fetala

Screening, diagnostic si terapie prenatala dupa standardele Fetal Medicine Foundation.

Echipamente de ultima generatie

Maternitatea este dotata cu echipamente medicale de ultima generatie, pentru reanimarea si monitorizarea nou-nascutilor.

Sistem rooming-in

Punem la dispozitia viitoarelor mame rezerve aclimatizate cu unul sau doua paturi, ingrijire atenta pre si post-natala, sistem rooming-in, prin care incurajam interactiunea dintre mame si bebelusii lor, consultanta in alaptare, etc.

Pachete de nastere complexe

Venim in sprijinul viitoarelor mamici cu pachete de nastere diverse si complexe, prin care le oferim posibilitatea de a opta pentru serviciile dorite.