Eşti aici

Biochimie si Imunologie

 

Departamentul de Biochimie si Imunologie furnizeaza o gama larga de analize de rutina si analize specializate efectuate din sange, urina si alte fluide ale organismului.

Aparatura state-of-the-art permite prelucrarea automata a unui volum foarte mare de analize de biochimie.

Departamentul este dotat cu analizoare de capacitate mai mica, cu metode de lucru diferite, pentru determinari specifice de imunologie, serologie, hormoni, markeri tumorali, screening prenatal trimestru I si II (dublu test se efectueaza dupa metoda Nicolaides acreditata de Federatia Materno-Fetala).

Beneficii:

  •  Raspuns in aceeasi zi pentru 90% din analizele de biochimie
  •  Siguranta urmaririi probei prin codul de bare

ROMA – Risk of Ovarian Malignancy Algorithm

  •  Este un instrument de diagnostic diferential folosit in cazul femeilor diagnosticate cu o masa pelvina
  •  Combina rezultatele a doi markeri tumorali: CA125 + HE4
  •  Calculeaza posibilitatea de a descoperi o tumora de natura canceroasa
  •  Ajuta la stabilirea conduitei terapeutice adecvate

LABORATORUL CENTRAL - CENTRU DE REFERINTA ROCHE DIAGNOSTIC

Aproape 80% din activitatea laboratorului se desfășoară în departamentul de biochimie și imunologie. Grație tehnologiei top-notch Roche Diagnostic, prima de acest fel din România, eroarea umană este aproape de zero, iar 90% dintre rezultatele de biochimie și imunologie sunt furnizate în aceeași zi. Departamentul oferă o gamă largă de analize specializate efectuate din sânge, urină și alte fluide ale organismului și beneficiază și de o serotecă în care tuburile pot fi păstrate pentru maximum șapte zile, un real beneficiu pentru pacienții internați.

LINIA ROCHE DIAGNOSTIC înseamnă cea mai nouă generație pentru diagnosticul in vitro, campionul tăcut al medicinei, care influențează peste 60% din deciziile specialiștilor. Este un sistem complet automatizat, care furnizează rezultate de înaltă acuratețe, cu cea mai mare viteză de lucru. 2200 de tuburi trec, zilnic, prin circuitul Roche, iar capacitatea totală de procesare este de 4 milioane de teste/an.