Testare Fitness si Testare anti-aging

Testare Fitness

Opteaza pentru testul Fitness si vei afla daca profilul tau este orientat spre sporturi de putere sau de rezistenta. Este important pentru antrenament si sala.
Testul masoara potentialul tau aerobic VO2 maxim – consumul maxim de oxigen realizabil in timpul exercitiilor fizice intense. Este considerat unul dintre cei mai buni indicatori masurabili ai capacitatii de a efectua activitati de rezistenta

Testul analizeaza capacitatea organismului de a transfera oxigenul in muschi este influentata de multe gene, care afecteaza fluxul sanguin, nivelul colesterolului HDL si echilibrul glicemic.

In urma testarii, vei afla informatii importante despre recuperarea energiei dupa antrenament, unul dintre cele mai importante aspecte ale programului de antrenament al oricarui sportiv. Cand iti testezi corpul cu sesiuni de antrenament intens, este esential sa te reincarci si sa iti repari muschii, astfel incat sa fii pregatit pentru urmatorul efort fizic.

Cand exersezi sau practici sport, accidentarea este una dintre cele mai mari temeri. Exista persoane mai predispuse la raniri decat altele, iar aceasta variabilitate este partial genetica.

Testul analizeaza si indexul de masa musculara, iar medicul iti va recomanda, in urma testatii, posibile suplimente alimentare si te va ajuta cu sfaturi nutritionale.

Testare anti-aging

Testarea anti-aging analizeaza gene corelate cu structura pielii si imbatranirea precoce, abilitatea de detoxifiere, glicatia, raspunsul inflamator, drenajul limfatic, tonusul vascular si predispozitia la celulita.
Pe baza rezultatelor, veti primi recomandari dietologice si de suplimentare cu nutraceutice, pentru a putea invinge imbatranirea precoce.

Programeaza-te pentru testarea genetica

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.