Urgente medicale

Urgenta ta este si urgenta noastra

Suntem alături de tine pentru urgențe medicale și chirurgicale. Ne poți contacta online sau prin call center pentru afecțiuni care necesită atenție medicală imediata.
Camera de Gardă deschisă 24/24

Suntem alături de tine pentru urgențe medicale și chirurgicale

Ne poți contacta online sau prin call center pentru afecțiuni care necesită atenție medicală de urgență.  Colegii noștri preiau informațiile și te vor pune în legătură cu un specialist pentru a primi indicațiile medicale potrivite.

Call Center: 021 98 86

Camera de Gardă 24/24

Echipa noastră formată din medici specialiști, asistente medicale și personal special antrenat în medicina de urgență este disponibilă în permanență pentru cei ce necesită îngrijire medicala imediată. Evaluăm starea pacientului și, pentru stabilirea unui diagnostic final, recomandăm si efectuăm toate investigațiile necesare, analize de sânge, sau consultații de specialitate.

Specialități disponibile 24/24 în PONDERAS ACADEMIC HOSPITAL

Specialitati on-call

Unele afecțiuni ortopedice nu pot aștepta. Suntem alături de voi dacă aveți o urgență medicală sau chirurgicală. Dacă aveți dureri severe sau alte afecțiuni acute la nivelul membrelor sau articulațiilor, ne puteți contacta telefonic la numarul 021 9442 sau online pentru a primi recomandări și informații relevante de la medicii noștri ortopezi.

Dacă va fi nevoie de o intervenție chirurgicală, se vor face o serie de teste și evaluări amănunțite, pentru a stabili protocolul terapeutic adecvat.

Află mai multe despre Centrul Nostru de Excelență în Chirurgie Ortopedică aici.

Adesea, semnele și simptomele diferitelor tipuri de cancer urologic (cancer de prostată, rinichi sau vezică urinară) pot fi observate când afecțiunea este deja în stadii avansate. Prezența sângelui în urină, durerea în timpul urinării sau orice alte dificultăți la urinare sunt semne care impun consultul urologic.

Impreuna cu specialistii nostri puteti stabili dacă aveți nevoie urgentă de investigații sau intervenții chirurgicale în spital. Echipa noastră de urologie este specializată în chirurgia robotică și laparoscopică oncologică, aceste tehnici reducând semnificativ riscul de complicații asociate, perioada de spitalizare și minimalizând durerea resimțită.

Pietrele la rinichi pot sta în rinichi sau pot migra în jos de-a lungul tractului urinar. Pietrele care blochează calea de eliminare a urinei pot provoca dureri mari, care necesită o atenție medicală imediată. “Colica renală este o afecțiune frecventă, însoțită de dureri puternice. Adesea, durerile cauzate sunt atat de severe încât pacientul abia reușește să găsească o poziție confortabilă. De asemenea, mulți pacienți prezintă senzație de greață, vărsături asociate și inclusiv febră – dacă boala se suprapune cu o infecție. Pe măsură ce piatra migrează și se apropie de vezica urinară, pacientul poate prezenta dificultăți în urinare, urinare frecventă sau prezența sângelui în urină”, explică dr. Gheorghe Niță, medic primar urolog și coordonatorul Departamentului de Urologie din Ponderas Academic Hospital.
Suntem alături de pacienții cu pietre la rinichi, având o echipă de medici bine pregătită să rezolve orice urgență medicală urologică, fie că este vorba despre tratament medicamentos sau intervenții chirurgicale minim-invazive.

Află mai multe despre departamentul nostru de urologie aici.

Grija noastră principală este să fim alături de pacienții care au urgențe medicale neurochirurgicale. Tratăm minim-invaziv pacienți care au dureri severe de coloană, pareze, tumori cerebrale cu evoluție rapidă și alte afecțiuni care se încadrează la urgențe medicale, în urma unei evaluări riguroase. Suntem aici pentru voi. Medicul specialist vă va îndruma și va stabili dacă aveți nevoie de o intervenție chirurgicală.

Ne puteți adresa întrebări la biroul de internări Neurochirurgie, la numărul 0737.507.907 sau la adresa de e-mail neuro.ponderas@reginamaria.ro.

Află mai multe despre departamentul nostru de neurochirurgie aici.

Cancerul bronhopulmonar poate da simptome respiratorii variate. Lipsa de aer, tusea persistentă și durerile toracice sunt printre cele mai frecvente. Pentru că simptomele pot fi și ușoare, de cele mai multe ori, pacientul ajunge la spital când boala este într-un stadiu avansat. Nu ignorați simptomele respiratorii, indiferent cât sunt de ușoare! Ele pot trăda o reală urgență.

Urgența ta este și urgența noastră. Suntem alături de pacienții care necesită intervenții chirurgicale imediate.

Află mai multe despre departamentul nostru de Chirurgie Toracica aici.

Medicii nostri chirurgi pediatri folosesc chirurgia minim-invazivă pentru a trata o serie largă de afecțiuni urgente la copii. Intervențiile mim-invazive îi ajută pe copii să se recupereze mult mai repede, față de chirurgia deschisă. Indiferent de complexitatea afecțiunii, copilul are acces la o echipa multidiscipliară ce ajută la stabilirea unei diagnostic rapid.

Află mai multe despre departamentul nostru de Chirurgie Pediatrică aici.

Oncologie

Suntem alături de pacienții cu suspiciune de tumori benigne sau maligne, care necesită un diagnostic urgent și cei care au nevoie de tratamente chirurgicale de urgență.

  • Centrul de excelenta în chirurgie colorectală
  • Centrul integrat pentru patologia sânului
  • Urologie
  • Neurochirurgie
  • Chirurgie Toracică
  • ORL

La Ponderas Academic Hospital luam toate masurile pentru siguranta ta

Contacteaza-ne online

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.