Peste 3.000 de copii s-au nascut in Maternitatea Baneasa in 2016, cel mai mare numar din sistemul privat din Romania

Peste 3.000 de copii s-au nascut in Maternitatea Baneasa in 2016, cel mai mare numar din sistemul privat din Romania

3.051 de copii s-au nascut anul trecut in Maternitatea REGINA MARIA Baneasa, reprezentand al doilea cel mai mare numar de nasteri inregistrat in Bucuresti, atat din sistemul public, cat si din sistemul privat, conform statisticilor Centrului de cercetare si evaluare a serviciilor de sanatate din cadrul Scolii Nationale de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti (SNSPMS). Datele mai arata ca, in 2016, in Maternitatea Baneasa s-a inregistrat cel mai mare numar de nasteri din sistemul privat, de doua ori mai mult decat numarul inregistrat de principalii competitori.

Spitalul Baneasa are cea mai buna maternitate din sistemul privat romanesc, conform rezultatelor studiului de Brand Performance derulat de compania GFK in noiembrie 2016. Unitatea medicala ofera parintilor cel mai inalt nivel de ingrijire medicala, intr-un mediu sigur, prietenos si confortabil. Spitalul are integrate toate serviciile medicale de care o viitoare mama are nevoie atat in timpul sarcinii, cat si imediat dupa nastere: diagnosticare ecografica antenatala a unei malformatii, ingrijire specializata in sectia neonatala de terapie intensiva si interventii chirurgicale efectuate in primele zile de viata ale bebelusului.

Spitalul Baneasa – singurul spital din Romania acreditat international de catre JCI

Spitalul Baneasa este primul si singurul spital din Romania acreditat la nivel international de catre Joint Commission International (JCI) pentru calitatea ingrijirii si siguranta pacientului. JCI este lider mondial in stabilirea si implementarea celor mai inalte standarde de siguranta a serviciilor medicale si atesta calitatea actului medical la cel mai inalt nivel, intr-un mediu sigur pentru pacient, aliniat la standarde internationale.

Echipa medicala din Maternitatea Baneasa este specializata in ingrijirea mamei si copilului si este alaturi de viitoarea mama inca de la inceputul sarcinii, urmarind atent evolutia fatului si facand tot posibilul pentru a aduce pe lume un copil sanatos. Cu alte cuvinte, tratam orice caz medical, oricat de complex, fara a fi nevoie de transferul mamei si al copilului catre un alt spital.

Pana in prezent, peste 12.000 de copii s-au nascut in deplina siguranta in Maternitatea Baneasa, dintre care 2.200 de premature, incepand chiar si cu saptamana 24 de sarcina. Si asta datorita experientei echipei medicale multidisciplinare (Obstetrica-Ginecologie, Medicina Materno-fetala, Neonatologie, Terapie Intensiva, Imagistica), formata din medici si asistente supraspecializate inclusiv in sarcina cu risc. 

Premiere medicale de exceptie, realizate in Spitalul Baneasa

In Spitalul Baneasa au loc frecvent premiere medicale de exceptie si sunt tratate cu succes cazuri exceptionale. Iata numai o parte dintre acestea:

Surse:
www.drg.ro