Spitale

Suntem mereu aproape de pacienţii noştri, prin intermediul celor 40 de policlinici, 5 spitale, 8 Campusuri Medicale şi peste 230 de clinici partenere în toată ţara.

5 spitale
pentru adulti si copii
3 centre
cu spitalizare de zi
1700 medici
echipa medicala formata din peste 1700 medici
22 specialitati
22 de specialitati medicale

Prin noul spital, ne dorim sa oferim un concept de ingrijire a sanatatii la standarde inalte, in conditii de confort maxim. O experienta medicala complet diferita pentru pacientii nostri.

SpitalizareParcarePediatrieRecoltare analize
Address: 
str. Dorobantilor, nr. 29
Phone: 
0219268
Mobile phone: 
0264998

Singurul spital de chirurgie avansata din Romania cu cinci acreditari internationale

SpitalizareRezonanta magneticaOsteodensitometrieRadiologie digitalaTomografie computerizataImagisticăGardăMedic de familieRecoltare analizeFarmacieWifi
Address: 
Str. Nicolae Caramfil 85A, sector 1, Bucuresti
Phone: 
021 9886
Email: 
office.ponderas@reginamaria.ro

La Spitalul Euroclinic ne-am specializat in chirurgia oncologica primara. Oferim condiții de tratament, intervenții chirurgicale și de cazare la standarde internaționale, echipe de profesioniști multi-disciplinare și de renume, devenind astfel o alternativă locală a clinicilor din străinătate.

Plata în rateSpitalizareRadiologie digitalaTomografie computerizataParcareImagisticăGardăMedic de familieRecoltare analizeFarmacieWifi
Address: 
Calea Floreasca nr. 14a, sector 1
Phone: 
021 9208
Email: 
birouinternari@reginamaria.ro

Spitalul Baneasa este primul si singurul spital din Romania acreditat international (JCI) pentru siguranta ingrijirii pacientului. Totul este controlat, fiecare moment inseamna grija si precizie.

Plata în rateSpitalizareCelule StemRadiologie digitalaParcareImagisticăGardăRecoltare analizeWifi
Address: 
Str. Dobrogeanu Gherea, nr 85, sector 1, Bucuresti
Phone: 
021 9268
Email: 
office@reginamaria.ro

Este parte integranta a singurului Campus Medical privat din Brasov si ofera toate solutiile medicale pentru mama si copil, atat in ambulatoriu, cat si in cadrul sectiilor din spital.

 

Plata în rateSpitalizareCelule StemRezonanta magneticaTomografie computerizataParcarePediatrieImagisticăGardăMedic de familieRecoltare analizeFarmacieWifi
Address: 
Bd. Iuliu Maniu, nr. 49, Brasov
Phone: 
021 9268
Mobile phone: 
0735.177.584
Email: 
brasov@reginamaria.ro

Spitalul Puls este un centru medical multidisciplinar privat care ofera servicii si investigatii medicale complexe, echipa fiind alcatuita din medici si personal medical cu expertiza.

SpitalizareImagisticăRecoltare analize
Address: 
Strada Gheorghe Marinescu Nr. 4
Phone: 
0265 256 256
Mobile phone: 
0751199709
Email: 
receptie@medicpuls.ro