Centrul de Imagistica Targu Mures

Echipamentele noi, de ultima generatie, asigura o acuratete deosebita a diagnosticului imagistic intr-o gama extinsa de examinari

RMN
Peste 100 de investigatii imagistice

Centrul de Imagistica din Targu Mures se diferentiaza prin aparatul RMN ultra-performant - Magnetom Essenza 1.5 Tesla cu sistem incorporat Tim & Dot. Este special creat pentru a acoperi o gama variata de investigatii, de la teste de rutina, la examinari avansate, inclusiv la pacientii cu o greutate de pana la 200 kg. Un alt avantaj este timpul redus de prelucrare a rezultatelor.

Şefi de secţii

Medic primar RADIOLOGIE - IMAGISTICA MEDICALA
Medic primar RADIOLOGIE - IMAGISTICA MEDICALA
Medic specialist RADIOLOGIE - IMAGISTICA MEDICALA
View all medics

Investigations

RMN de san
Ofera informatii extrem de valoroase despre o multitudine de afectiuni mamare care nu pot fi evaluate ajutorul mamografiei sau ecografiei mamare.
RMN abdomen si pelvis
Este recomandata deoarece permite medicilor radiologi sa exploreze in detaliu eventualele afectiuni aparute la nivelul organelor: stomac, ficat, pancreas, rinichi, vezica urinara, etc.
RMN cap
Imagistica prin rezonanta magnetica a capului foloseste un camp magnetic puternic, unde radio si un calculator pentru a produce imagini detaliate ale creierului si a altor structuri craniene.
View all investigations

Contact

Address: Str. Gheorghe Marinescu Nr. 49, Targu Mures
Phone: 021 9268
Mobile phone: 0722 62 22 44
E-mail: targu.mures@reginamaria.ro
  • Rezonanta magnetica
  • Parcare
  • Pediatrie
  • Imagistică
  • Recoltare analize