CT SOMATOM Scope Power - imagini clare, detaliate, la doze mici

 • Dispune de cea mai noua tehnologie in domeniu, care furnizeaza imagini de o calitate mare, fiind un element esential pentru un diagnostic precis
 • Dozele de expunere la radiatii X sunt reduse cu 40%, deosebit de util in cazul copiilor sau pacientilor oncologici care necesita examinari multiple
 • Consum minim de energie, fiind prietenos cu mediul inconjurator
Aplicatii intr-un spectru larg de specialitati medicale

Somatom Scope Power este un echipament de diagnostic imagistic cu aplicatii intr-un spectru larg de specialitati medicale, inclusiv chirurgie cardio-vasculara (o noutate fata de CT-ul clasic), neurochirurgie, ortopedie, neurologie, oncologie. Este configurat cu o multitudine de aplicatii medicale de specialitate, printre care Bone Reading, care permite eliminarea artefactelor metalice la pacientii cu proteze sau alte materiale de osteosinteza.

Mai jos, cateva din afectiunile unde utilizarea CT Siemens Somatom Scope a fost extrem de valoroasa:

 1. Suspiciune de metastaze multiple in plamani – Vizualizare clara a contururilor detaliate ale tumorii.
 2. Noduli pulmonari multipli – Imagini detaliate. Rezolutia spatiala excelenta permite detectarea perfecta a nodulilor pulmonari in ambii plamani.  syngo CT Oncology permite evaluarea rapida a acestora, evaluarea volumetrica si raportarea completa.
 3. Pacient obez cu limfom Hodgkin – Calitate optimizata a imaginii la un pacient cu obezitate morbida. Tehnologia de amplificare a semnalelor joase in zonele de imagini cu atenuare mare.
 4. Cancer de vezica urinara cu tromboza venelor iliace – Calitate excelenta a imaginii, chiar si pentru acoperirea unui volum mare. Soft CARE Dose 4D si IRIS, doza redusa la 20% din recomandarile Comisiei Europene
 5. Accident vascular cerebral ischemic – Imagini fara artefacte. Filtrul de Optimizare a fosei posterioare ofera reducerea artefactelor de fascicul intarit la baza craniului.
 6. Neurinom nerv optic – Imagini detaliate. Colimarea fina de pana la 0,6 mm permite vizualizarea clara a unei tumori hiperdense in spatele globului ocular infasurat in jurul nervului optic la un pacient copil.
 7. Ocluzia arterei carotide interne stangi – Diagnostic corect si rapid. Tehnica de Substractie Neuro Digitala  Automata ofera imagini detaliate fara oase pentru o vizualizare imbunatatita.
 8. Anevrism cerebral si MAV – Imaginile angiografice CT sporesc increderea in diagnosticul malformatiilor vasculare.
 9. Angiografie CT abdominala si pelviana – Detalii vasculare fine. Rezolutia spatiala excelenta a permis delimitarea precisa a vaselor sanguine mici.
 10. Stenoza severa a venei cave superioare si venei subclaviculare drepte – Angiograma perfect temporizata. Combinatia dintre viteza rapida de rotatie si functionalitatea de urmarire a bolusului au permis ca stenoza sa fie in mod clar diagnosticata.
 11. Stenoze iliace bilaterale imediat sub bifurcatie – Viteza mare de scanare. Vizualizare clara a structurilor vasculare cu contrast omogen de la nivelul aortei pana la vasele piciorului.
 12. Fractura condilului femural extern drept – Imaginea cu rezolutie mare. Tehnologie care permite afisarea celor mai mici structuri ale osului.
 13. Protezare metalica a femurului bilateral, a soldului drept si a genunchiului – Tehnologia de amplificare a semnalelor joase in zonele de imagine in care atenuarea mare este prezenta din cauza implantului metalic.

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate