NN

acces
in spitalele REGINA MARIA din Bucuresti si din tara
decontare directa
intre spitalele REGINA MARIA si NN
acoperire flexibila
in functie de nevoi, fie pentru accidente, fie pentru accidente si imbolnaviri
cazare impreuna cu copilul
pentru copiii sub 14 ani
discount
pentru mai mult de doi asigurati
asistenta 24/7
in orice zi a anului

Serviciile de spitalizare si interventiile chirurgicale oferite de reteaua noastra de spitale pot fi accesate si prin intermediul asigurarii individuale de sanatate oferite de partenerul nostru, NN Asigurari.

Oricand ar aparea o problema medicala care presupune spitalizare sau interventie chirurgicala ca urmare a imbolnavirii sau accidentelor, asigurarea individuala de sanatate NN face accesibila ingrijirea la cele mai moderne si sigure standarde medicale. In Reteaua REGINA MARIA costurile pentru aceste servicii sunt acoperite integral de asigurarea NN, in limita a 100.000 lei pe an.

Cere oferta

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

In baza parteneriatului dintre Reteaua de sanatate REGINA MARIA si compania de asigurare, cererea dumneavoastră de oferta va fi directionata catre compania de asigurare, urmând sa fiti contactat direct de un reprezentant al acesteia. De asemenea, un eventual contract va fi încheiat direct cu compania de asigurare.

Trimitand aceste date esti de acord cu Termenii si Conditiile NN si Politica de Confidentialitate.