Eşti aici

Policlinica Opera Center

50 medici
13 specialitati
Recoltare analize
Investigatii si preturi

Specialitati

Reumatologie pediatrica
Dr. Stefan Mariana, medic primar pediatrie, doctor in stiinte medicale, singurul medic cu specializare in reumatologia pediatrica, cu experienta de peste 40 de ani in identificarea si rezolvarea celor mai dificile cazuri.
Logopedie
Dr. Filimon Silvia, psiholog cu competenta in logopedie, ofera consultatii pentru diagnosticarea si terapia tuturor tulburarilor de limbaj.
Endocrinologie
Dr. Antonie Lavinia, medic specialist endocrinolog, cu o experienta de peste 5 ani in diagnosticare si preventie, ofera consultatii si ecografii copiilor de orice varsta.
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic primar Radiologie si Imagistica Medicala
Medic specialist Reumatologie
Medic primar Pediatrie
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Electroencefalograma
Este un test care inregistreaza activitatea electrica a creieului folosind mici electrozi care se monteaza la nivelul scalpului. Neuronii, celulele creierului, comunica intre ele prin impulsuri electrice si sunt activi continuu, chiar si atunci cand dormi. EEG este testul principal pentru diagnosticul epilepsiei.
Fibroscopia nazofaringolaringiana
Este o metoda de investigatie si diagnosticare a polipilor nazali, deviatiilor de sept nazal si sinechiilor septo-turbinare, realizata cu ajutorul fibroscopului ORL fara anestezie si fara durere.
Cistografia
Este un examen radiologic care permite vizualizarea vezicii urinare si uretrei si identificarea prezentei tumorilor, polipilor vezicali, calculilor sau existenta unui reflux al urinii catre rinichi in timpul mictiunii.
Vezi toate investigaţiile

Program general

Receptie

L-V:
07.30-20.00
S:
08.00-14.00

Recoltare sange adulti si copii

(cu programare)
L-V:
07:30-13.45
S:
08.00-11.45 (doar copii)

Contact

Adresă: Str. Costache Negri nr. 1-5, sector 5, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 021 9268
E-mail: office@reginamaria.ro
  • Plata în rate
  • Radiologie digitala
  • Pediatrie
  • Imagistică
  • Recoltare analize
  • Wifi