Eşti aici

Policlinica Opera Center

Policlinica Opera este dedicata copiilor, cu o echipa medicala formata din medici de top si asistente bine pregatite pentru asigurarea unei recoltari corecte si rapide.

50 medici
13 specialitati
Recoltare analize
Investigatii si preturi

Specialitati

Dermatologie
Dr. Ionescu-Bozdog Oan, medic specialist Dermatovenerologie, are experienta in patologia dermatologica a copilului, dermatoscopie, dermatologia chirurgicala si cosmetica.
ORL
Dr. Abou Dan Yasser, medic specialist ORL, ofera consultatii copiilor cu varsta cuprinsa intre 0-18 ani si realizeaza procedurile specifice in cabinet.
Alergologie si imunologie clinica
Dr. Roxana Sfrent, medic specialist alergolog ofera consultatii de specialitate si realizeaza procedurile specifice in cabinet, printre care teste alergice si proba respiratorie.
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic primar Radiologie si Imagistica Medicala
Medic primar pediatrie
Psiholog clinician si educational
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Electroencefalograma
Este un test care inregistreaza activitatea electrica a creieului folosind mici electrozi care se monteaza la nivelul scalpului. Neuronii, celulele creierului, comunica intre ele prin impulsuri electrice si sunt activi continuu, chiar si atunci cand dormi. EEG este testul principal pentru diagnosticul epilepsiei.
Fibroscopia nazofaringolaringiana
Este o metoda de investigatie si diagnosticare a polipilor nazali, deviatiilor de sept nazal si sinechiilor septo-turbinare, realizata cu ajutorul fibroscopului ORL fara anestezie si fara durere.
Cistografia
Este un examen radiologic care permite vizualizarea vezicii urinare si uretrei si identificarea prezentei tumorilor, polipilor vezicali, calculilor sau existenta unui reflux al urinii catre rinichi in timpul mictiunii.
Vezi toate investigaţiile

Program general

Receptie

L-V:
07.30-20.00
S:
08.00-14.00

Recoltare sange adulti si copii

(cu programare)
L-V:
07:30-13.45
S:
08.00-11.45 (doar copii)

Contact

Adresă: Str. Costache Negri nr. 1-5, sector 5, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 021 9268
E-mail: office@reginamaria.ro
  • Plata în rate
  • Radiologie digitala
  • Pediatrie
  • Imagistică
  • Recoltare analize
  • Wifi
Vezi ruta