Eşti aici

Policlinica Opera Center

Policlinica Opera este dedicata copiilor, cu o echipa medicala formata din medici de top si asistente bine pregatite pentru asigurarea unei recoltari corecte si rapide.

50 medici
28 specialitati
Recoltare analize

Specialitati

Dermatologie
Dr. Ana Iliescu, medic specialist Dermatovenerologie, are experienta in patologia dermatologica a copilului, dermatoscopie, dermatologia chirurgicala si cosmetica.
Endocrinologie pediatrica
Dr. Iuliana Gherlan, medic primar Endocrinologie Pediatrica are competenta in ecografia endocrina si densitometria clinica si experienta in tratarea obezitatii si complicatiilor metabolice si vasculare si a tulburarilor de crestere, la copii si adolescenti .
Boli infectioase
Dr. Roxana Petre, medic specialist Boli Infectioase, are competente in vaccinologie internationala si medicina de calatorie si experienta in diagnosticarea, tratarea si urmarirea pacientilor cu hepatita B.
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic primar Radiologie si Imagistica Medicala
Medic primar pediatrie
Psiholog clinician si educational
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Electroencefalograma
Este un test care inregistreaza activitatea electrica a creieului folosind mici electrozi care se monteaza la nivelul scalpului. Neuronii, celulele creierului, comunica intre ele prin impulsuri electrice si sunt activi continuu, chiar si atunci cand dormi. EEG este testul principal pentru diagnosticul epilepsiei.
Fibroscopia nazofaringolaringiana
Este o metoda de investigatie si diagnosticare a polipilor nazali, deviatiilor de sept nazal si sinechiilor septo-turbinare, realizata cu ajutorul fibroscopului ORL fara anestezie si fara durere.
Cistografia
Este un examen radiologic care permite vizualizarea vezicii urinare si uretrei si identificarea prezentei tumorilor, polipilor vezicali, calculilor sau existenta unui reflux al urinii catre rinichi in timpul mictiunii.
Vezi toate investigaţiile

Program general

Receptie

L-V:
07.30-20.00
S:
08.00-14.00

Recoltare sange adulti si copii

(cu programare)
L-V:
07:30-13.45
S:
08.00-11.45 (doar copii)

Contact

Adresă: Str. Costache Negri nr. 1-5, sector 5, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 021 9268
E-mail: office@reginamaria.ro
  • Plata în rate
  • Pediatrie
  • Imagistică
  • Recoltare analize
  • Wifi
  • Radiologie digitala
Vezi ruta