Eşti aici

Centrul de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva Craiova

Servicii medicale de preventie si ingrijire medicala de rutina, precum si investigatii medicale specializate pentru depistarea, tratarea si monitorizarea afectiunilor digestive, hepatice, proctologice – toate sunt oferite la cele mai inalte standarde de calitate.

Experienta recunoscuta la nivel international
Imbinarea de cunostinte si abilitati ale echipei de medici asigura cea mai buna abordare diagnostica si terapeutica a pacientului. Ingrijirile de sanatate oferite se bazeaza pe cele mai noi dovezi de eficienta.
Unicul centru privat din Oltenia unde sunt disponibile proceduri de endoscopie ultrasonografica (ecoendoscopie) utilizate în gastroenterologie şi pneumologie, inclusiv prin efectuarea de puncţii fine aspirative cu examen anatomopatologic (citologie şi/sau microhistologie).
Servicii de diagnostic, tratament si preventie moderne, minim invazive
Abordare multidiciplinara a cazurilor
Toate cazurile sunt abordate multidiciplinar, astfel incat diagnosticul se stabileste rapid si precis, iar tratamentul este adecvat si personalizat nevoilor individuale ale fiecarei persoane.Echipa Centrului de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva Craiova este formata din specialisti cu cel mai inalt nivel de pregatire si expertiza in gastroenterologie, anestezie, chirurgie, medicina interna care efectueaza procedee moderne de investigatii si tratament: ecografie, endoscopie digestiva, ecoendoscopie, colonoscopie, colangiopancreatografie endoscopica retrograda.Nevoile pacientului si asigurarea unei bune calitati a vietii in relatie cu starea de sanatate sunt aspectele prioritare luate in considerare de catre intreg personalul medical al acestui centru.
Medicii specialisti din Centrul de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva Craiova, din cadrul Policlinicii Centrale REGINA MARIA Craiova ofera investigatii specifice de diagnostic si optiuni terapeutice personalizate nevoilor fiecarui pacient in parte, inclusiv cele mai noi si mai eficiente terapii disponibile.
Echipa medicala dispune de echipamente moderne si performante de diagnostic si tratament, printre care amintim echipamentele pentru efectuarea ecoendoscopiei si ecograful de ultima generatie Siemens S 2000, cu ajutorul caruia sunt efectuate toate investigatiile ecografice necesare in domeniul hepatologiei.
Ecografie standard
Ecografie Doppler
Elastografie
Ecografie cu substanta de contrast
Ecoendoscopia
Colangiopancreatografie endoscopica retrograda

Diagnostic, tratament si urmarire pe termen lung al pacientului cu hepatita virala cronica

Echipa noastra medicala este formata din medici cu o vasta experienta in diagnosticul, tratamentul si monitorizarea afectiunilor ficatului, in special al hepatitelor virale. Odata diagnosticat, fiecare pacient este informat si consiliat in privinta importantei initierii cat mai rapide a tratamentului antiviral.

Pacientul cu infectie confirmata cu unul sau mai multe dintre virusurile hepatitice beneficieaza in Centrul de Hepatologie Craiova de tot sprijinul de care are nevoie pentru a controla boala:

Analize de laborator
Ecografii specifice
Consiliere
pentru obtinerea tratamentului prin Programul National al CNAS
Controale periodice
pentru monitorizarea afectiunii

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate