Mergi la conţinutul principal

Eşti aici

Totul despre nutritie

„Sanatatea poate incepe din farfurie si nu este doar gustoasa, ci mai ales accesibila tuturor. Ma adresez voua de pe pozitia unui prieten care va stie nevoile, dar si slabiciunile. Pe langa informatiile stiitifice, veti gasi o parte din secretele alimentelor si multe sfaturi practice, astfel incat sa alegeti produsele care va hranesc corpul si va satisfac sufletul.” - Dr. Mihaela Bilic, Psihonutritionist.

Sfatul zilei

30 Septembrie 2016

Membrana inchisa la culoare de pe samburele de nuca este bogata in iod, mineral esential pentru buna functionare a glandei tiroide si accelerarea metabolismului energetic.

Vezi toate sfaturile zilei

Articole despre nutrţie

Ghid de cumparaturi pentru Paste

Articole pe specialitati, Totul despre nutritie
Nu au fost raportate cazuri de COVID-19 ca fiind asociate cu alimentele contaminate. Principalul risc la cumparaturi este de a intra in contact cu o persoana infectata, dar si acela de a transmite boala chiar daca tu esti asimptomatic. Iata cateva sfaturi pentru a face cumparaturi in siguranta in aceasta perioada.
07 Aprilie 2020
Vezi toate articolele despre Nutritie

Dr. Mihaela Bilic

Dr. Mihaela Bilic este unul dintre cei mai buni nutritionisti din Romania. Pacientii carora Dr. Mihaela Bilic le-a schimbat viata o descriu ca pe un profesionist care se implica in ceea ce face cu tot sufletul, care stie sa-si incurajeze si sa-si motiveze pacientul, care are multa rabdare si o capacitate de comunicare extraordinara, putand vorbi cu usurinta si pe intelesul oricui. Pentru ei, Dr. Balic este nutritionistul care i-a ajutat sa faca din mancare un prieten!

 

 

Dr. Bilic este medic primar in specialitatea Diabet, Nutritie si Boli Metabolice si a urmat o serie de cursuri si stagii de pregatire in centre de nutritie, wellness si anti-aging din Europa. In anul 2013 a efectuat un masterat in psihonutritie la Paris, care i-a oferit o cunoastere aprofundata despre cum nutritia si neurobiochimia ne afecteaza emotiile si comportamentul fata de alimente. Dr. Bilic a scris carti, a aparut la televizor, s-a intalnit cu oamenii in piete, la mall sau chiar pe strada, incercand, si reusind, sa-i faca sa inteleaga un adevar simplu: nu trebuie sa stii ce sa mananci, trebuie doar sa iti asculti instinctul. Natura are grija sa faca restul!

 

Citeste mai multe despre activitatea profesionala, de educatie pentru sanatate si publicistica a Dnei. Dr. Mihaela Bilic aici

 

SURSE DE INFORMATII:
„Sanatatea are gust”, autor Dr. Mihaela Bilic, Editura Curtea Veche Publishing, 2011 - texte reproduse cu acordul Dr. Mihaela Bilic si al editurii.

Dorinta nutritionistului Dr. Mihaela Bilic este ca in casa fiecarei familii, cartile sale sa fie mereu deschise: „Am scris aceasta carte pentru toti cei care doresc sa stie putin mai mult despre mancare. Primiti-ma la masa voastra si veti vedea ca sanatatea poate incepe din farfurie si nu este doar gustoasa, ci mai ales accesibila tuturor.”