Mergi la conţinutul principal

Eşti aici

Dr. Titus Sorin Patrascoiu - 5000 de interventii chirurgicale urologice

Medic primar urolog si Doctor in Stiinte Medicale, Dr. Titus Sorin Patrascoiu are o experienta remarcabila in chirurgia urologica, efectuand peste 5000 de interventii chirurgicale in urmatoarele domenii:

  • Oncologie urologica
  • Uroginecologie si chirurgie reconstructiva
  • Transplant renal si pancreatic
  • Interventii minimal invazive: laparoscopie, chirurgie robotica,  endourologie joasa si inalta

Dr. Patrascoiu s-a alaturat echipei medicale din Spitalul Euroclinic in calitate de Sef al Sectiei Chirurgie Urologica Oncologica si Reconstructiva.

Bogata activitate a doctorului Patarscoiu se intinde pe o perioada de 15 ani in cadrul Clinicii de Chirurgie Urologica a Institutului Clinic de Uronefrologie si Transplant Renal Fundeni si a Spitalului Clinic “Sfanta Maria” , precum si in cadrul unor  institutii medicale de prestigiu din strainatate - Spitalul Academic Braunschweig, Spitalul Academic Hamburg si Spitalul Universitar MHH Hanovra din Germania, Spitalul Universitar Henri Mondor si Spitalul Universitar Tenon din Paris, Franta, Spitalul Bambin Gesu, Roma,  Italia si Spitalul Universitar Semmelweis, Budapesta, Ungaria.

Dr. Patrascoiu a participat la peste 50 de cursuri de perfectionare, programe de pregatire profesionala si supraspecializari in tari precum: SUA, Germania, Franta, Italia, Suedia, Austria si Ungaria. Din anul 2009, este Doctor In Stiinte Medicale cu Teza “Uretroplastiile cu grefa de mucoasa bucala”. 

In ceea ce priveste activitatea stiintifica, Dr. Patrascoiu este autorul si co-autorul a peste 100 de lucrari stiintifice si articole publicate in reviste de specialitate si prezentate in congrese nationale si international si este autor si coautor a 9 capitole de carte publicate la nivel national. Din anul 2007 pana in 2014 a fost Redactor al Revistei Romane de Urologie.

De asemeni, Dr. Patrascoiu a participat in calitate de lector la cursuri de pregatire medicala pentru medicii specialist urologi si ginecologi, atat la  nivel national, cat si international (European School of Urology). A sustinut multiple conferinte nationale si internationale in cadrul unor manifestari stiintifice prestigioase precum Congresul European de Urologie (EAU), Congresul American de Urologie (AUA), Congresul Societatii Internationale de Urologie(SIU), Congresul Central European de Urologie (CEM).

Intreaga activitate profesionala, academica si de stiintifica a fost recunoscuta cu 6 premii si distinctii la nivel national si international.

Este membru al Asociatiei Romane de Urologie (ARU), al Asociatiei Americane de Urologie (AUA) si al Asociatiei Europene de Urologie (EAU).

Text: Dr. Ileana Andreescu, Senior Medical Marketing Manager

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate