Pachetul care stie ca afara te asteapta o alergie

Dupa mai bine de 2 luni petrecute in casa, fiecare plimbare pe afara, prin parc sau in natura, e o sarbatoare in sine. Nu uita, insa, ca este anotimpul alergiilor.

Alege pachetul de analize alergologice pentru a te putea bucura de iesirile in aer liber, fara sa te deranjeze simptome ca mancarimea ochilor, curgerea nasului sau inrosirea pielii.

Pachetul 1 contine:

PANEL 1 ALERGENI (MIXT) - 54 ALERGENI

Acarieni, praf de casa, gandac de bucatarie, par pisica, caine si cal, mucegaiuri, albus si galbenus de ou, lapte de vaca, arahide, alune, migdale, morcov, cartof, rosii, telina, mar, kiwi, caisa, gluten (faina de grau, secara, orez), soia, susan, cod, crab, crevete, carne de vita, oaie,  anin, mesteacan, stejar, chiparos, ambrozie, pelin, patlagina cu frunza ingusta, latex, penicilina,  venin albine, venin viespe.

Pret total: 307 RON

 

Pachetul 2 contine:

PANEL 2 ALERGENI SPECIFICI (RESPIRATORI) – 20 DE ALERGENI

Acarieni, par pisica, caine, cal, porc de Guinea, iepure si hamster, anin, mesteacan, alun, stejar, patlagina cu frunza ingusta, penicilina, fungi.

Pret total: 317 RON

 

Pachetul 3 contine: 

PANEL 3 ALERGENI SPECIFICI (ALIMENTARI) - 20 ALERGENI

Alune, arahide, migdale, lapte, albus si galbenus de ou, caseina, cartof, telina, morcov, rosie, cod, crab, gluten (faina de grau, secara), susan, soia, kiwi, piersica, mar.

Pret total: 337 RON

 

Pachetul 4 contine:

PANEL 4 ALERGENI (PEDIATRIC) – 27 ALERGENI

Acarieni, mesteacan, par si epiteliu de pisica si caine, epiteliu de cal, lapte, caseina, albus si galbenus de ou, soia, morcov, cartof, grau, alune, arahide, polen, pelin, fungi.

Pret total: 317 RON