Eşti aici

Primii in pachete de preventie

În urmă cu 23 de ani, REGINA MARIA lansa pentru prima dată în România pachetele medicale pentru companii. Astăzi, continuăm să inovăm și să dezvoltăm produse și soluții medicale noi, în beneficiul abonaților noștri.

Abonamentele medicale sunt deductibile, în limita a 400 de euro/persoană/an. Acest beneficiu fiscal se aplică în egală măsură abonamentelor corporate, oferite de companii angajaților, dar și abonamentelor individuale, pentru persoane fizice.

Concret, abonamentele medicale suportate de angajator nu sunt considerate beneficii în natură supuse aplicării impozitului pe venitul din salarii și a contribuțiilor de asigurări sociale, în limita unei sume anuale de 400 de euro/persoană. Scutirea de la plata impozitului și a contribuțiilor de asigurări sociale se aplică și în cazul abonamentelor individuale, contractate de persoanele fizice.

Acum, este mai simplu ca niciodată să ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi ție!

*Notă: Acestă este un mesaj comercial și nu are rolul unei opinii fiscale. Pentru o informare completă asupra dispozițiilor legale aplicabile, inclusiv în ceea ce privește noțiunea de “deductibilitate”, vă recomandăm să solicitați o opinie fiscală de specialitate.

Prevenția este primul pas spre sănătate. Tocmai de aceea, de 23 de ani oferim soluții personalizate de prevenție și tratament atât pentru marile companii, cât și pentru IMM-uri sau pentru abonații individuali.

Credem cu tărie că fiecare are nevoi și cerințe medicale diferite. Ne propunem să fim consultantul tău personal de sănătate, care are expertiza și echipa necesară pentru a oferi cele mai bune recomandări.

Descoperă în cele ce urmează de ce este importantă prevenția și cum poți afla ce produs medical este cel mai potrivit pentru tine.

Experienta
cea mai mare expertiza de pe piata, de peste 23 de ani
Personalizare
in functie de profilul companiilor: corporate, IMM, start-up, individuale
Consultanta customizata
Medical Advisor, Patient Care, Account Manager
Portal HR
platforma digitala creata pentru specialistii de HR si acces complet digitalizat la fisele de Medicina Muncii
Sistem de feedback
integrat, care monitorizeaza satisfactia pacientilor dupa vizita in clinica
Facilitati digitale
dosar medical electronic, Contul Meu, aplicatie de mobil, aplicatie de sarcina
Sistem integrat de preventie
inclusiv campanii de informare si educatie medicala
Notele medicilor pe site
actualizate in timp real, pe baza feedback-ului de la pacienti
Recunoastere internationala
prin singurele doua spitale din Romania acreditate international

Pachet de preventie sau asigurare?

Ce ofera pachetele de preventie?

la servicii, specialitati si tehnologie medicala, chiar daca esti sanatos

prin dosar electronic la care are acces medicul curant

din Romania, prin investitiile realizate de furnizori medicali

in functie de specificul industriei, bazate pe o experienta de piata de 20 de ani

Cum stiu ce e potrivit pentru mine?

Pacientul beneficiază de un pachet de servicii medicale de bază, care aduce avantaje majore prin efectul de prevenție și identificare timpurie a unei potențiale probleme de sănătate.

Monitorizare și evaluare constantă a stării de sănătate, pentru a reduce riscurile de apariție a unor probleme grave de sănătate și/sau pentru depistarea timpurie a unor potențiale probleme de sănătate.

Asigură pacientului acces permanent la servicii medicale de calitate, cu posibilitatea activării sau nu a unei asigurări medicale (în cazul apariției unor complicații care necesită spitalizare sau chirurgie).

Monitorizare și evaluare medicală, tratamente, investigații, acces la tehnologie medicală de ultimă generație, cu costuri mici sau medii
 

Oferă soluția financiară necesară în cazuri medicale grave, care necesită spitalizare sau intervenții chirurgicale costisitoare.

Presupune evaluări, tehnologii și intervenții chirurgicale costisitoare, recuperare lungă sau asistență medicală costisitoare prin medicația necesară sau prin durata presupusă

Preventia, primul pas spre sanatate