Parerea ta

Ştiri

Dacă îţi place să fii la curent cu noutăţile, aici vei găsi mereu veşti legate de premierele medicale, precum şi ultimele ştiri şi oferte din partea reţelei private de sănătate REGINA MARIA.

26 iulie 2016

Risc minim de transmitere a virusului Zika in Romania

Riscul de transmitere a virusului Zika continua sa fie minim in Europa, sustin reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) si cei ai Centrului European de Prevenire si Control al Bolilor (ECDC – European Centre for Disease Prevention and Control).

7 iulie 2016

Pentru sanatatea ta si a familiei tale, inscrie-te la medicul de familie!

Gasirea unui medic in care sa ai incredere, fata de care sa te simti confortabil pentru a discuta problemele de sanatate si care sa faciliteze construirea unei relatii pe termen lung este esentiala pentru mentinerea sanatatii tale.

22 iunie 2016

REGINA MARIA inaugureaza a doua policlinica din Pitesti, o investitie de 700.000 euro

REGINA MARIA inaugureaza a doua policlinica din Pitesti,  o investitie de 700.000 euro La trei ani de la deschiderea primei policlinici din Pitesti, Reteaua de sanatate REGINA MARIA isi consolideaza prezenta in acest oras prin inaugurarea unei noi policlinici amplasate central – REGINA MARIA Bratianu

16 iunie 2016

Program Policlinici si Spitale REGINA MARIA de Rusalii

Camerele de garda din Spitalul Baneasa si Spitalul Euroclinic sunt deschise 24/24.

16 iunie 2016

Asigurarile voluntare de sanatate comporta riscuri semnificative din perspectiva inaplicabilitatii regimului de deductibilitate fiscala

Reteaua de sanatate REGINA MARIA si Sistemul Medical MedLife, primii doi cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Romania, isi exprima ingrijorarea in ceea ce priveste tratamentul fiscal aplicabil asigurarilor voluntare de sanatate, lucru care poate restrange accesul populatiei la servicii medicale de calitate.

3 iunie 2016

Card pentru cinefili: 20% discount pentru cei prezenti in acest weekend la TIFF

Pentru ca iubim filmele si apreciem cinefilii care, timp de mai bine de o saptamana, au facut din Cluj capitala filmului, am pregatit cardul #imipasademine!

1 iunie 2016

Descarca de aici alfabetul celor mici!

Descarca de aici alfabetul celor mici! Cu ocazia zilei de 1 iunie, am pregatit un alfabet vesel si colorat, usor de descarcat si care poate fi lesne decupat! :)

30 mai 2016

Cu ce am plecat acasa de la intalnirea cu Dr. Oz?

Cu ce am plecat acasa de la intalnirea cu Dr. Oz? “Avem nevoie de cat mai multi oameni care sa vorbeasca despre sanatate, pentru ca informatia medicala trebuie impartasita. Daca tot mai multi medici si asistente ar vorbi oamenilor despre ceea ce stiu, acestia ar intelege mai bine ce se intampla cu organismul lor. Oamenii au nevoie de exemple pentru a intelege ce se intampla cu organele lor atunci cand fumeaza, cand mananca prea mult, cand au un viciu, iar obezitatea este cel mai mare viciu al nostru”, a declarat Dr. Oz in cadrul primei sale conferinte la Bucuresti.

27 mai 2016

REGINA MARIA a preluat Centrele Medicale Dr. Grigoras: 2 sedii in Timisoara, 1 in Lugoj

La aproape sase luni de la deschiderea primei unitati medicale din Timisoara – una dintre cele mai mari ale Retelei, REGINA MARIA isi consolideaza prezenta in vestul tarii, prin preluarea centrelor medicale Dr. Grigoras.

23 mai 2016

Noi intrebam, Dr. Oz raspunde

Dr. Oz vorbeste intr-un interviu acordat Retelei private de sanatate REGINA MARIA despre subiecte de interes pentru sanatatea femeii: importanta screening-urilor la femei, sanatatea inimii, vaccinarea impotriva HPV, comunicare medic-pacient, obezitatea si nevoia ca parintii sa-si educe copiii sa adopte obiceiuri alimentare sanatoase.

10 mai 2016

Reteaua de sanatate REGINA MARIA sustine prima conferinta Dr. Oz in Romania

Reteaua de sanatate REGINA MARIA sustine prima conferinta Dr. Oz in Romania Sanatatea inseamna in primul rand educatie! Pentru ca si noi punem accent pe importanta educatiei in sanatate, sprijinim evenimentul “Take your life to the next level”, sustinut in premiera la Bucuresti de renumitul medic american Dr. Oz.