Parerea ta

Ştiri

Dacă îţi place să fii la curent cu noutăţile, aici vei găsi mereu veşti legate de premierele medicale, precum şi ultimele ştiri şi oferte din partea reţelei private de sănătate REGINA MARIA.

25 august 2016

20% reducere la toata gama de investigatii RMN in Policlinica Sun Plaza si Campusul Medical Iasi

Examinarea RMN se efectueaza pentru diagnosticarea unei game mari de afectiuni, de la tumori si boli demielenizante la nivelul creierului, pana la leziuni meniscale fine sau leziuni ale arterelor si venelor.

24 august 2016

Primul Campus Medical din Targu Mures - o investitie de 1.7 milioane de euro

Furnizorul privat de servicii medicale isi consolideaza astfel pozitia in Transilvania, avand deja o prezenta puternica in alte doua judete din regiune: Brasov si Cluj

10 august 2016

Program Policlinici si Spitale Regina Maria 15 august

Camerele de garda din Spitalul Baneasa si Spitalul Euroclinic sunt deschise 24/24.

3 august 2016

20% discount pentru analize, controale si consultatii in Campusul Medical Iasi

Din grija pentru pacientii nostri si pentru cei carora le pasa de sanatatea lor, am pregatit un card de discount care poate fi utilizat in Campusul Medical din Iasi.

3 august 2016

20% discount pentru analize, controale si consultatii in policlinica Timisoara

Din grija pentru pacientii nostri si pentru cei carora le pasa de sanatatea lor, am pregatit un card de discount care poate fi utilizat in policlinica noastre din Timisoara.

26 iulie 2016

Risc minim de transmitere a virusului Zika in Romania

Riscul de transmitere a virusului Zika continua sa fie minim in Europa, sustin reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) si cei ai Centrului European de Prevenire si Control al Bolilor (ECDC – European Centre for Disease Prevention and Control).

7 iulie 2016

Pentru sanatatea ta si a familiei tale, inscrie-te la medicul de familie!

Gasirea unui medic in care sa ai incredere, fata de care sa te simti confortabil pentru a discuta problemele de sanatate si care sa faciliteze construirea unei relatii pe termen lung este esentiala pentru mentinerea sanatatii tale.

22 iunie 2016

REGINA MARIA inaugureaza a doua policlinica din Pitesti, o investitie de 700.000 euro

REGINA MARIA inaugureaza a doua policlinica din Pitesti,  o investitie de 700.000 euro La trei ani de la deschiderea primei policlinici din Pitesti, Reteaua de sanatate REGINA MARIA isi consolideaza prezenta in acest oras prin inaugurarea unei noi policlinici amplasate central – REGINA MARIA Bratianu

16 iunie 2016

Program Policlinici si Spitale REGINA MARIA de Rusalii

Camerele de garda din Spitalul Baneasa si Spitalul Euroclinic sunt deschise 24/24.

16 iunie 2016

Asigurarile voluntare de sanatate comporta riscuri semnificative din perspectiva inaplicabilitatii regimului de deductibilitate fiscala

Reteaua de sanatate REGINA MARIA si Sistemul Medical MedLife, primii doi cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Romania, isi exprima ingrijorarea in ceea ce priveste tratamentul fiscal aplicabil asigurarilor voluntare de sanatate, lucru care poate restrange accesul populatiei la servicii medicale de calitate.

3 iunie 2016

Card pentru cinefili: 20% discount pentru cei prezenti in acest weekend la TIFF

Pentru ca iubim filmele si apreciem cinefilii care, timp de mai bine de o saptamana, au facut din Cluj capitala filmului, am pregatit cardul #imipasademine!