Parerea ta

Ştiri

Dacă îţi place să fii la curent cu noutăţile, aici vei găsi mereu veşti legate de premierele medicale, precum şi ultimele ştiri şi oferte din partea reţelei private de sănătate REGINA MARIA.

10 octombrie 2014

Reconstructie totala de genunchi realizata pro bono in Spitalul Euroclinic

Dr. Vlad Predescu reda mobilitatea unei paciente de 74 de ani.

11 august 2014

Analize medicale gratuite in laboratoarele REGINA MARIA, in luna august

In luna August puteţi beneficia de analize gratuite în punctele de recoltare din cadrul Rețelei de sănătate REGINA MARIA aflate în oraşele Bucureşti, Braşov, Bacău, Cluj si Constanţa. Orice pacient care va veni în recepţiile noastre cu un bilet de trimitere de la medicul de familie / specialist va beneficia de analize gratuite. În funcţie de oraş, medicii mai sus menţionaţi trebuie să deţină contract cu casele de sănătate judeţene sau ale municipiului Bucureşti.

8 august 2014

Orar policlinici și spitale Regina Maria în perioada sărbătorilor legale

VINERI, 15.08.2014, policlinicile și punctele noastre de recoltare sunt închise. Pentru programul complet va rugam sa intrati in articol.

5 august 2014

Consult si masurare dioptrii copii la pretul de 140 ron

Screening vizual pentru copii - depisteaza tulburarile de vedere inca de la 6 luni

30 iulie 2014

Premieră în sistemul medical privat, la Spitalul Băneasa: gemeni născuți la doar 24 de săptămâni, supraviețuiesc și au o evoluție favorabilă

București, 30 iulie 2014 – Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a înregistrat o nouă premieră pentru sistemul medical privat din România. Echipa departamentului de neonatologie din cadrul Spitalului Băneasa a gestionat cu succes cazul a doi bebeluși gemeni, născuți la doar 23 de săptămâni și 6 zile. În urmă cu 3 luni, s-au născut la 570 de grame, respectiv la 600 de grame. Micuți, firavi, delicați, cei doi au avut puterea de a lupta și de a crește. În prezent, la 3 luni si 3 săptămâni după naștere și o strategie complexă de tratament, cei doi bebeluși sunt bine și au o evoluție favorabilă, atât datorită pregătirii medicilor neonatologi, cât și aparaturii de ultimă generație cu care este dotată secția de neonatologie a Spitalului Băneasa.

1 iulie 2014

Sef de Lucrari Dr. Vlad Predescu premiat la Gala Medica 2014

Sef de Lucrari Dr. Vlad Predescu premiat  la Gala Medica 2014 Pentru al saselea an consecutiv, Colegiul Medicilor din Romania recunoaste si premiaza in cadrul festivitatii Gala Medica medici care prin efortul lor dovedesc ca si in Romania se poate face cu daruire medicina moderna, de calitate. Suntem mandri ca Dl. Dr. Vlad Predescu a fost distins cu premiul juriului pentru Categoria „Lideri de maine” acordat pentru profesionalismul, experienta de exceptie si efectuarea in premiera a unei proceduri inovatoare ortopedice.

26 iunie 2014

Neuronavigatia - GPS-ul neurochirurgului, utilizata in operatii pe creier in Spitalul Euroclinic

Neuronavigatia - GPS-ul neurochirurgului, utilizata in operatii pe creier in Spitalul Euroclinic Echipa de neurochirurgi formata din Dl. Dr. Dumitru Baltateanu si Dl. Dr. Mihai Cristescu a extirpat o tumora cerebrala utilizand neuronavigatia – considerata a fi GPS-ul neurochirurgului. Interventia a avut loc in sala de operatii de Neurochirurgie dotata cu echipamente state-of-the art.

6 iunie 2014

Orar policlinici și spitale Regina Maria în perioada sărbătorilor legale

LUNI, 09.06.2014, policlinicile și punctele noastre de recoltare sunt închise. Pentru programul complet va rugam sa intrati in articol.

20 mai 2014

Card cadou in valoare de 500 lei pentru viitoarele mame!

Vrem sa-ti fim alaturi in cea mai importanta experienta din viata ta, de aceea ti-am creat toate conditiile pentru ca tu sa nasti in siguranta.

15 aprilie 2014

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Burnei, chirurg ortoped pediatru de renume mondial, opereaza acum in Spitalul Baneasa

Suntem onorati ca Dl. Prof. Dr. Burnei s-a alaturat echipei de medici din cadrul Spitalului Baneasa dedicat mamei si copilului, unde efectueaza interventii chirurgicale ortopedice si ofera consultatii de specialitate.

9 aprilie 2014

Voucher cadou de 400 lei pentru viitoarele mame

Nasterea este o experienta incarcata de intrebari, emotie, curiozitate. Aduce cu sine o noua provocare - esti responsabila fata de viata unei noi fiinte, fragile, complet dependente de tine.