Parerea ta

Ştiri

Dacă îţi place să fii la curent cu noutăţile, aici vei găsi mereu veşti legate de premierele medicale, precum şi ultimele ştiri şi oferte din partea reţelei private de sănătate REGINA MARIA.

25 aprilie 2016

Program policlinici si spitale REGINA MARIA in perioada 29.04 - 02.05

Camerele de garda din Spitalul Baneasa si Spitalul Euroclinic sunt deschise 24/24.

21 aprilie 2016

Reteaua de sanatate REGINA MARIA anunta preluarea Centrului Medical Helios din Craiova

Reteaua de sanatate REGINA MARIA isi continua dezvoltarea la nivel national prin preluarea Centrului Medical Helios din Craiova, oras in care REGINA MARIA mai are o policlinica si un laborator proprii, deschise in anul 2014. Centrul Medical Helios a fost fondat in anul 1999 si este una dintre cele mai cunoscute unitati medicale private din Craiova, avand o contributie semnificativa la dezvoltarea sistemului medical local.

14 aprilie 2016

REGINA MARIA investește încă 2 milioane de euro în imagistică de ultimă generație

REGINA MARIA investește încă 2 milioane de euro  în imagistică de ultimă generație Compania deschide un centru de imagistică în spitalul Euroclinic, ajungând la opt astfel de centre specializate, la nivel național

7 aprilie 2016

Ziua Mondiala a Sanatatii 2016: Invinge diabetul!

Ziua Mondiala a Sanatatii 2016: Invinge diabetul! Ziua Mondiala a Sanatatii este sarbatorita in fiecare an pe 7 aprilie. Anul acesta, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a ales, pentru prima data, ca aceasta zi sa fie dedicata diabetului zaharat si luptei impotriva acestei boli care afecteaza peste 410 milioane de oameni.

23 martie 2016

Un nou Computer Tomograf in centrul de imagistica din cadrul spitalului Euroclinic

Un nou Computer Tomograf in centrul de imagistica din cadrul spitalului Euroclinic Noul centru de imagistica din cadrul spitalului Euroclinic este dotat cu un Computer Tomograf de ultima generatie, Siemens Scope Power, un aparat extrem de fiabil si conceput pentru o gama larga de aplicatii clinice.

22 martie 2016

PONDERAS HOSPITAL devine parte a Rețelei de sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA și PONDERAS HOSPITAL își unesc forțele într-un proiect amplu de extindere a serviciilor medicale de avangardă la nivel regional, european. Pentru REGINA MARIA, acest proiect reprezintă o nouă etapă strategică de consolidare a poziției pe zona de calitate și îngrijire a pacienților, iar pentru PONDERAS – garanția unei rețele solide, care susține perfomanța și dezvoltarea capacității medicale.

17 martie 2016

Parteneriat de 15 milioane euro pentru dezvoltarea primului spital privat cu servicii integrate din Cluj-Napoca

Reteaua de sanatate REGINA MARIA initiaza un proiect comun de dezvoltare a primului spital privat integrat la Cluj-Napoca – printr-o investitie totala de 15 milioane de euro.

20 decembrie 2015

Program policlinici si spitale REGINA MARIA in perioada sarbatorilor de iarna

Camerele de garda din Spitalul Baneasa si Spitalul Euroclinic sunt deschise 24/24.

25 noiembrie 2015

Reteaua de sanatate REGINA MARIA deschide prima clinica la Timisoara

Reteaua de sanatate REGINA MARIA deschide prima clinica la Timisoara Laborator regional de analize, specialități multiple și o serie de facilități digitale