Parerea ta

Ştiri

Dacă îţi place să fii la curent cu noutăţile, aici vei găsi mereu veşti legate de premierele medicale, precum şi ultimele ştiri şi oferte din partea reţelei private de sănătate REGINA MARIA.

18 decembrie 2014

Masteranzi în vizită la REGINA MARIA Banca Centrală de Celule Stem

Masteranzi în vizită la REGINA MARIA Banca Centrală de Celule Stem Studenții din anul II ai Programului de Master de Biochimie și Biologie Moleculară din cadrul Facultății de Biologie, Universitatea București, au ales laboratorul Băncii Centrale de Celule Stem REGINA MARIA pentru a pune în aplicare setul de cunoștințe acumulate în cadrul cursului de Biologie și Aplicații Clinice ale Celulelor Stem.

9 decembrie 2014

Program policlinici si spitale REGINA MARIA in perioada sarbatorilor de iarna

Toate policlinicile din Bucuresti sunt inchise pe data de 24.12.2014, cu excepția Policlinicii Lujerului deschisa in intervalul orar 07.30-13.00.

27 noiembrie 2014

Deschidem doua puncte de recoltare si sambata

Deschidem doua puncte de recoltare si sambata Avand in vedere cererea foarte mare de analize, va informam ca in perioada 28. 11.2014 – 15.12.2014 punctele de recoltare Regina Maria din Pantelimon si 1 Mai vor fi deschise si sambata in intervalul orar 08:00-12:00.

26 noiembrie 2014

Program policlinici, spitale si puncte de recoltare Regina Maria 1 Decembrie 2014

Luni, 1 Decembrie 2014, policlinice si punctele de recoltare REGINA MARIA sunt inchise. Camerele de garda din Spitalul Baneasa si Spitalul Euroclinic sunt deschise 24/24.

14 noiembrie 2014

Sef de Lucrari Dr. Vlad Predescu - autoritate la nivel european in domeniul chirurgiei genunchiului

Dr. Vlad Predescu este recunoscut ca o autoritate la nivel european in domeniul chirurgiei artroscopice si chirurgiei genunchiului. Dr. Predescu a fost ales membru in Comitetul de integrare la nivelul Europei de Est al Societatii Europene de Artroscopie si Chirurgia Genunchiului si Traumatologie Sportiva si este frecvent invitat ca lector si instructor la cursuri si demonstratii live pentru specialistii ortopezi desfasurate in tara si strainatate.

6 noiembrie 2014

Transfer de unitati de transplant de la alte banci de celule stem in conditii optime

In urma multiplelor solicitari primite in ultimile zile privind posibilitatea transferului de unitati de transplant de la alte banci de celule stem, Regina Maria Banca Centrala de Celule Stem S.A. face urmatoarele precizari:

10 octombrie 2014

Reconstructie totala de genunchi realizata pro bono in Spitalul Euroclinic

Dr. Vlad Predescu reda mobilitatea unei paciente de 74 de ani.

11 august 2014

Analize medicale gratuite in laboratoarele REGINA MARIA, in luna august

In luna August puteţi beneficia de analize gratuite în punctele de recoltare din cadrul Rețelei de sănătate REGINA MARIA aflate în oraşele Bucureşti, Braşov, Bacău, Cluj si Constanţa. Orice pacient care va veni în recepţiile noastre cu un bilet de trimitere de la medicul de familie / specialist va beneficia de analize gratuite. În funcţie de oraş, medicii mai sus menţionaţi trebuie să deţină contract cu casele de sănătate judeţene sau ale municipiului Bucureşti.

8 august 2014

Orar policlinici și spitale Regina Maria în perioada sărbătorilor legale

VINERI, 15.08.2014, policlinicile și punctele noastre de recoltare sunt închise. Pentru programul complet va rugam sa intrati in articol.

5 august 2014

Consult si masurare dioptrii copii la pretul de 140 ron

Screening vizual pentru copii - depisteaza tulburarile de vedere inca de la 6 luni

30 iulie 2014

Premieră în sistemul medical privat, la Spitalul Băneasa: gemeni născuți la doar 24 de săptămâni, supraviețuiesc și au o evoluție favorabilă

București, 30 iulie 2014 – Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a înregistrat o nouă premieră pentru sistemul medical privat din România. Echipa departamentului de neonatologie din cadrul Spitalului Băneasa a gestionat cu succes cazul a doi bebeluși gemeni, născuți la doar 23 de săptămâni și 6 zile. În urmă cu 3 luni, s-au născut la 570 de grame, respectiv la 600 de grame. Micuți, firavi, delicați, cei doi au avut puterea de a lupta și de a crește. În prezent, la 3 luni si 3 săptămâni după naștere și o strategie complexă de tratament, cei doi bebeluși sunt bine și au o evoluție favorabilă, atât datorită pregătirii medicilor neonatologi, cât și aparaturii de ultimă generație cu care este dotată secția de neonatologie a Spitalului Băneasa.