Parerea ta

Ştiri

Dacă îţi place să fii la curent cu noutăţile, aici vei găsi mereu veşti legate de premierele medicale, precum şi ultimele ştiri şi oferte din partea reţelei private de sănătate REGINA MARIA.

29 iulie 2015

Ma intorc la serviciu, dar vreau sa alaptez in continuare!

Ma intorc la serviciu, dar vreau sa alaptez in continuare! Anul acesta Regina Maria dedica Saptamana Internationala a Alaptarii mamicilor care vor sa inceapa serviciul sau care trebuie sa lipseasca de langa bebelus cateva ore.

3 iulie 2015

RMN ultraperformant in policlinica Floreasca

RMN ultraperformant in policlinica Floreasca In cadrul policlinicii Floreasca a fost inaugurat un nou centru de imagistica in parteneriat cu Affidea Romania, unde pacientii au acces la servicii medicale complete, la cel mai înalt nivel, o echipă medicală de top și aparatură de diagnostic imagistic de ultimă generație.

26 mai 2015

Program Policlinici si Spitale Regina Maria de 1 Iunie

Camerele de garda din Spitalul Baneasa si Spitalul Euroclinic sunt deschise 24/24.

28 aprilie 2015

Program policlinici si spitale Regina Maria de 1 Mai

Camerele de garda din Spitalul Baneasa si Spitalul Euroclinic sunt deschise 24/24

26 aprilie 2015

ABC-ul astmului - medici implicati in educarea parintilor si copiilor cu astm

In Policlinica Enescu se deruleaza de 8 luni „ABC-ul astmului” – un curs de educare si informare a copiilor si adolescentilor cu astm, precum si a parintilor acestora. In cadrul acestui curs, echipa de medici coordonata de Dr. Claudia Nechifor, Medic Primar Alergologie si Imunologie Clinica, ii invata pro bono pe acestia tot ce trebuie sa stie despre astm si despre ce trebuie sa faca pentru ca astmul sa poata fi tinut sub control.

7 aprilie 2015

Program policlinici si spitale Regina Maria in perioada sarbatorilor pascale

Camerele de garda din Spitalul Baneasa si Spitalul Euroclinic sunt deschise 24/24.

18 martie 2015

Numarul unic Divizia de interventii chirurgicale in Spitalul Baneasa 021 9151

Numarul unic Divizia de interventii chirurgicale in Spitalul Baneasa 021 9151 Un consultant medical dedicat va sta la dispozitie cu informatii privind tipul interventiilor chirurgicale pe care le realizam, pregatirea preoperatorie, costurile spitalizarii si echipa medicala a spitalului.

18 decembrie 2014

Masteranzi în vizită la REGINA MARIA Banca Centrală de Celule Stem

Masteranzi în vizită la REGINA MARIA Banca Centrală de Celule Stem Studenții din anul II ai Programului de Master de Biochimie și Biologie Moleculară din cadrul Facultății de Biologie, Universitatea București, au ales laboratorul Băncii Centrale de Celule Stem REGINA MARIA pentru a pune în aplicare setul de cunoștințe acumulate în cadrul cursului de Biologie și Aplicații Clinice ale Celulelor Stem.

9 decembrie 2014

Program policlinici si spitale REGINA MARIA in perioada sarbatorilor de iarna

Toate policlinicile din Bucuresti sunt inchise pe data de 24.12.2014, cu excepția Policlinicii Lujerului deschisa in intervalul orar 07.30-13.00.

27 noiembrie 2014

Deschidem doua puncte de recoltare si sambata

Deschidem doua puncte de recoltare si sambata Avand in vedere cererea foarte mare de analize, va informam ca in perioada 28. 11.2014 – 15.12.2014 punctele de recoltare Regina Maria din Pantelimon si 1 Mai vor fi deschise si sambata in intervalul orar 08:00-12:00.