Parerea ta

Ştiri

Dacă îţi place să fii la curent cu noutăţile, aici vei găsi mereu veşti legate de premierele medicale, precum şi ultimele ştiri şi oferte din partea reţelei private de sănătate REGINA MARIA.

30 mai 2016

Cu ce am plecat acasa de la intalnirea cu Dr. Oz?

Cu ce am plecat acasa de la intalnirea cu Dr. Oz? “Avem nevoie de cat mai multi oameni care sa vorbeasca despre sanatate, pentru ca informatia medicala trebuie impartasita. Daca tot mai multi medici si asistente ar vorbi oamenilor despre ceea ce stiu, acestia ar intelege mai bine ce se intampla cu organismul lor. Oamenii au nevoie de exemple pentru a intelege ce se intampla cu organele lor atunci cand fumeaza, cand mananca prea mult, cand au un viciu, iar obezitatea este cel mai mare viciu al nostru”, a declarat Dr. Oz in cadrul primei sale conferinte la Bucuresti.

27 mai 2016

REGINA MARIA a preluat Centrele Medicale Dr. Grigoras: 2 sedii in Timisoara, 1 in Lugoj

La aproape sase luni de la deschiderea primei unitati medicale din Timisoara – una dintre cele mai mari ale Retelei, REGINA MARIA isi consolideaza prezenta in vestul tarii, prin preluarea centrelor medicale Dr. Grigoras.

23 mai 2016

Noi intrebam, Dr. Oz raspunde

Dr. Oz vorbeste intr-un interviu acordat Retelei private de sanatate REGINA MARIA despre subiecte de interes pentru sanatatea femeii: importanta screening-urilor la femei, sanatatea inimii, vaccinarea impotriva HPV, comunicare medic-pacient, obezitatea si nevoia ca parintii sa-si educe copiii sa adopte obiceiuri alimentare sanatoase.

10 mai 2016

Reteaua de sanatate REGINA MARIA sustine prima conferinta Dr. Oz in Romania

Reteaua de sanatate REGINA MARIA sustine prima conferinta Dr. Oz in Romania Sanatatea inseamna in primul rand educatie! Pentru ca si noi punem accent pe importanta educatiei in sanatate, sprijinim evenimentul “Take your life to the next level”, sustinut in premiera la Bucuresti de renumitul medic american Dr. Oz.

25 aprilie 2016

Program policlinici si spitale REGINA MARIA in perioada 29.04 - 02.05

Camerele de garda din Spitalul Baneasa si Spitalul Euroclinic sunt deschise 24/24.

21 aprilie 2016

Reteaua de sanatate REGINA MARIA anunta preluarea Centrului Medical Helios din Craiova

Reteaua de sanatate REGINA MARIA isi continua dezvoltarea la nivel national prin preluarea Centrului Medical Helios din Craiova, oras in care REGINA MARIA mai are o policlinica si un laborator proprii, deschise in anul 2014. Centrul Medical Helios a fost fondat in anul 1999 si este una dintre cele mai cunoscute unitati medicale private din Craiova, avand o contributie semnificativa la dezvoltarea sistemului medical local.

14 aprilie 2016

REGINA MARIA investește încă 2 milioane de euro în imagistică de ultimă generație

REGINA MARIA investește încă 2 milioane de euro  în imagistică de ultimă generație Compania deschide un centru de imagistică în spitalul Euroclinic, ajungând la opt astfel de centre specializate, la nivel național

7 aprilie 2016

Ziua Mondiala a Sanatatii 2016: Invinge diabetul!

Ziua Mondiala a Sanatatii 2016: Invinge diabetul! Ziua Mondiala a Sanatatii este sarbatorita in fiecare an pe 7 aprilie. Anul acesta, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a ales, pentru prima data, ca aceasta zi sa fie dedicata diabetului zaharat si luptei impotriva acestei boli care afecteaza peste 410 milioane de oameni.

23 martie 2016

Un nou Computer Tomograf in centrul de imagistica din cadrul spitalului Euroclinic

Un nou Computer Tomograf in centrul de imagistica din cadrul spitalului Euroclinic Noul centru de imagistica din cadrul spitalului Euroclinic este dotat cu un Computer Tomograf de ultima generatie, Siemens Scope Power, un aparat extrem de fiabil si conceput pentru o gama larga de aplicatii clinice.

22 martie 2016

PONDERAS HOSPITAL devine parte a Rețelei de sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA și PONDERAS HOSPITAL își unesc forțele într-un proiect amplu de extindere a serviciilor medicale de avangardă la nivel regional, european. Pentru REGINA MARIA, acest proiect reprezintă o nouă etapă strategică de consolidare a poziției pe zona de calitate și îngrijire a pacienților, iar pentru PONDERAS – garanția unei rețele solide, care susține perfomanța și dezvoltarea capacității medicale.