Doar in ianuarie pachetul de nastere Standard Care la 3500 lei!

Vei naste in luna ianuarie 2014? Semneaza in perioada 15-31 ianuarie 2014 un contract de nastere pentru Pachetul de nastere Standard Care si beneficiezi de pretul de 3.500 lei pentru nasterea naturala si 4.500 pentru nasterea cezariana.

Pachetul include 3 nopti de cazare in rezerva cu 3 paturi. Semnarea contractului de nastere este conditionata de locurile disponibile din Spitalul Baneasa.

Nasterea este o experienta plina de emotie de aceea avem grija de tine si de copilul tau inca de la nastere.

Primele 2 luni dupa nastere sunt inceputul unei noi vieti atat pentru mama cat si pentru copil. De aceea suntem alaturi de tine si dorim sa pastrezi amintirea acestor prime luni de viata ale copilului tau.

Încheie în ianuarie 2014 un contract de naștere și un contract  de stocare celule stem cu Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA și primești gratuit o ședința foto in studioul partenerului nostru: pentru copil in primele 2 luni de la nastere sau o sedinta pentru mama pana la nastere.

 

 

* oferta de pret este valabila pentru pachetul de nastere Standard Care si doar pentru persoanele care nasc in luna ianuarie 2014 si semneaza un contract de nastere in perioada 15-31 ianuarie 2014.

Pentru detalii complete referioatoare la oferta, va rugam contactati consultantul medical.