Card pentru cinefili: 20% discount pentru cei prezenti in acest weekend la TIFF

Reteaua de sanatate REGINA MARIA este, pentru al treilea an consecutiv, partener medical al TIFF – Festivalul International de Film Transilvania.
Pentru ca iubim filmele si apreciem cinefilii care, timp de mai bine de o saptamana, au facut din Cluj capitala filmului, am pregatit cardul #imipasademine!

Cardul este special conceput pentru toti cinefilii prezenti la Cluj in ultimul weekend de TIFF si ofera un discount de 20% pentru analize de laborator, consultatii si controale medicale, in toate policlinicile proprii REGINA MARIA.

Pentru a beneficia de discount, descarca voucher-ul de aici si prezinta-l in orice policlinica REGINA MARIA, la receptie. Cardul #impasademine este valabil 3 luni de la data activarii.

Descarcă aici

Cardul este valabil numai însoțit de un act de identitate. Cardul poate fi utilizat în rețeaua de clinici proprii REGINA MARIA si va ofera un discount de 20% pentru analize de laborator, controale și consultații medicale în policlinică. Acesta este valabil timp de 3 luni de la data activarii.
Discount-ul se aplica exclusiv serviciilor mentionate mai sus si nu este valabil pentru investigatii paraclinice, servicii de chirurgie sau spitalizare si alte servicii medicale speciale (Private Care, One Day Check-Up etc.) si nici in cadrul clinicilor partenere.