Parerea ta

Spitalul Euroclinic

La Spitalul Euroclinic ne-am specializat in chirurgia video-asistata. Oferim condiții de tratament, intervenții chirurgicale și de cazare la standarde internaționale, echipe de profesioniști multi-disciplinare și de renume, devenind astfel o alternativă locală a clinicilor din străinătate.

Contact

Adresă: Calea Floreasca nr. 14a, sector 1

Telefon: 021 9268

E-mail: birouinternari@reginamaria.ro

Vezi harta

  • Facilităţi
  • Plata în rate
  • Parcare
  • Imagistică
  • Gardă
  • Medic de familie
  • Recoltare analize
  • Farmacie
  • Wireless
  • Spitalizare

Chirurgie endocrină

Medic primar chirurg, Dr. Mircea Vasile Ghemigian este recunoscut ca fiind cel mai bun medic din România în ceea ce privește tratamentul chirurgical al afecțiunilor tiroidiene cu un înalt grad de complexitate, operând cu succes cazuri de guși complicate sau tumori tiroidiene. Din 1991 este chirurg la Institutul de Endocrinologie C. I. Parhon din București.

Doctorul Ghemighian descrie activitatea din cadrul spitalului Euroclinic ca fiind net superioară în ceea ce privește echipamentele și susținerea umană. Cei șase ani de colaborare cu Spitalul Euroclinic reprezintă foarte mult pentru Doctorul Ghemigian, mai ales că au dus la formarea unei echipe de medici “veche și sudată”.

“ÎN SPITALUL EUROCLINIC OPERĂM CA ÎN ORICARE ALT SPITAL DIN LUME, LA STANDARDELE INTERNAŢIONALE ALE CHIRURGIEI ENDOCRINE.” a declarat Dr. Mircea Ghemigian.

 

 Din ce în ce mai mulți pacienți aleg serviciile Spitalului Euroclinic. Explicația ar fi?

 Dr. Mircea Ghemigian:  “În Spitalul Euroclinic operăm ca în oricare alt spital din lume, la standardele internaționale ale chirurgiei endocrine. Pacienții vin pentru siguranța actului operator și pentru confort. Pașii de urmat într-un spital privat sunt aceiași ca într-un spital de stat. Totul pleacă de la o consultație. Dar apoi, beneficiile sunt net superioare, din punctul de vedere al echipamentelor și susținerii umane – în sensul că îngrijirea post operatorie este net superioară. De asemenea, condițiile de terapie intensivă sunt foarte bune, iar materialele sunt folosite fără economie și fără improvizații.”

 Aveți „un istoric” în Spitalul Euroclinic... Care sunt patologiile pe care le acoperiți?

 Dr. Mircea Ghemigian:De șase ani operez în Euroclinic două patologii: tiroidă și paratiroidă. Putem opera și suprarenala – dar, în general, adresabilitatea pentru acest gen de intervenție este mai scăzută. La început, am operat cazuri mai puțin complicate: noțiunea de spital privat speria pacienții pentru că nu erau cunoscute capacitățiile spitalului din punct de vedere logistic. Dar, încet-încet, am început să operăm cam toate patologiile pe care le abordam și în spitalele de stat. Oamenii au început să perceapă și să înțeleagă mai bine noțiunea și beneficiile unui spital privat.”

 Care sunt cele mai complicate intervenții realizate de dumneavoastră în Spitalul Euroclinic?

Dr. Mircea Ghemigian: “Aș enumera gușile complicate, cum ar fi gușile retrostenale și gușile mediastinale, dar și tumorile tiroidiene care au fost greu de scos. Deși sunt intervenții pe același organ, fiecare operație de tiroidă este altfel. Este o chirurgie de strictă specializare. În Spitalul Euroclinic respectăm standardele internaționale ale chirurgiei endocrine. Operăm aproximativ 10 astfel de patologii pe lună, ceea ce pentru un spital privat este bine. Echipa de aici este una veche și sudată. Mă refer la Dl. Dr. Vladislav Brașoveanu, cu care operez de la începutul colaborării mele la Euroclinic, precum și Dna. Dr. Camelia Giuroiu, medic anestezist. Cei șase ani de când lucrăm împreună sunt foarte importanți pentru noi.”

 

Medicii noştri


Dr. GHEMIGIAN MIRCEA , Medic Primar Chirurgie Generală, Doctor în Ştiințe Medicale

Expertiza deosebita în Chirurgia Endocrina-tratamentul chirurgical al afectiunilor:

Tiroidiene: gusa benigna nodulara si polinodulara, gusa retrosternala, gusa complicata, hipertiroidii, tumori benigne, cancer tiroidian
Paratiroidiene: hiperparatiroidism primar, secundar sau tert,iar în contextul insuficientei renale cronice
Suprarenaliniene

Dr.BRAŞOVEANU VLADISLAV , Medic Primar Chirurgie Generală

Competenţe în: Chirurgie Oncologică, Chirurgie Laparoscopică, Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică